5 φωτογραφίες »

Νέα Bentley Continental GT Speed cabrio

5.140 Επισκέψεις στο άρθρο (13/4/2021)

Πριν λίγες εβδομάδες έκανε ντεμπούτο η Bentley Continental GT Speed και τώρα είναι σειρά της cabrio έκδοσης να ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.


Tην cabrio έκδοση της Continental GT Speed αποκάλυψε η Bentley, με την μάρκα να αναφέρει πως το αυτοκίνητο είναι η καινούρια της ναυαρχίδα σε ό,τι αφορά της «ανοικτές» Continental.

H ισχύς πηγάζει από τον γνωστό W12 twin-turbo κινητήρα των 6,0 λίτρων που αποδίδει 659 άλογα και 900 Nm ροπής με το 0-100 χλμ./ώρα να γίνεται σε 3,7 δευτερόλεπτα (0,1 δλ. πιο αργά από την coupe έκδοση) και η μέγιστη τελική ταχύτητα να ορίζεται στα 335 χλμ./ώρα. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται με τετραδιεύθυνση και ηλεκτρονικό πίσω διαφορικό ώστε να έχει καλύτερη συμπεριφορά στις στροφές, ενώ επίσης, προαιρετικά, γίνονται διαθέσιμα πανίσχυρα carbon –ceramic φρένα για να σταματούν το αυτοκίνητο πιο αποδοτικά.

Η οροφή διπλώνεται με τρόπο Ζ με την Bentley να ισχυρίζεται πως είναι το πιο εξελιγμένο σύστημα του είδους σε ό,τι έχει να κάνει με την μαλακή οροφή των cabrio μοντέλων. Αρκούν μόλις 19 δευτερόλεπτα για να κλείσει ή να ανοίξει το πάνω μέρος του αυτοκινήτου και σύμφωνα με την φίρμα, έχουν χρησιμοποιηθεί τα καλύτερα υλικά για να διασφαλιστεί πως η καμπίνα θα έχει τέλεια ηχομόνωση, όταν η οροφή θα είναι κλειστή. Όσον αφορά το χρώμα, ο πελάτης έχει μια ευρεία γκάμα συνδυασμών στην διάθεσή του.

Όπως και στην coupe έκδοση, το εσωτερικό είναι φυσικά υπερπολυτελές και περιλαμβάνει επένδυση από Alcantara, ειδικές ραφές, εμβλήματα Speed, διαφορετικό φινίρισμα και πολλές ακόμη επιλογές εξατομίκευσης. Ειδικά για την cabrio έκδοση ωστόσο η Bentley προσφέρει ένα μοναδικό σύστημα πάνω στα καθίσματα που στέλνει θερμό αέρα στο κεφάλι και τον λαιμό των επιβατών, όταν η οροφή είναι ανοιχτή.

Τιμές δεν έχουν ακόμη ανακοινωθεί.
 

NEO TRAFIC
skoda