" />
  • Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Η Opel ετοιμάζει για το 2019 τις νέες γενιές των Corsa, Mokka X και ADAM.

Αν και μόλις φέτος το Mokka ανανεώθηκε, μετονομαζόμενο σε Mokka X, οι άνθρωποι της Opel δουλεύουν ήδη πάνω στο νέο μοντέλο.

Το 2019 θα προστεθεί άλλο ένα αυτοκίνητο στη φωτογραφία, καθώς το Opel Corsa θα περάσει στην έκτη του γενιά.

Ούτε το Opel ADAM θα «γλιτώσει» από τον άνεμο αλλαγών του 2019, καθώς και αυτό τότε θα αποκτήσει τη νέα του εκδοχή.

Νέα Corsa, Mokka X & ADAM

Διαβάστηκε από 5288 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 18/12/2016

Δημιουργική «φρενίτιδα» επικρατεί στην Opel, καθώς λίγες ημέρες μετά την παρουσίαση του νέου Insignia Grand Sport, μαθαίνουμε πως τα Corsa, Mokka X και ADAM, πρόκειται να αποκτήσουν το 2019 τις νέες τους εκδοχές. Δείτε τι ετοιμάζουν οι Γερμανοί μέσα στη δεκαετία…

 
Δημιουργικός «οργασμός» επικρατεί στην Opel, η οποία θέλει να παρουσιάσει 29 νέα μοντέλα μέχρι το τέλος της δεκαετίας, επτά από τα οποία θα λανσαριστούν του χρόνου. Ανάμεσά τους θα είναι και τα δύο νέα crossover της φίρμας, τα Crossland X και Grandland X.
 
Ποιος ξεχνάει, όμως, το Opel Insignia Grand Sport που μόλις παρουσιάστηκε; Επίσημο ντεμπούτο θα κάνει το Μάρτιο στη Γενεύη, ενώ μέσα στο 2017 αναμένεται να εμφανιστεί και η έκδοση OPC.  
Αν και μόλις φέτος το Mokka ανανεώθηκε, μετονομαζόμενο σε Mokka X, οι άνθρωποι της Opel δουλεύουν ήδη πάνω στο νέο μοντέλο. Έτσι, το 2019 το αυτοκίνητο θα αντικατασταθεί από το νέας γενιάς μοντέλο, το οποίο θα κατασκευάζεται στο `Αιζεναχ της Γερμανίας.
 
Μετά το ντεμπούτο του νέου Mokka X, θα ακολουθήσουν μέσα στο ίδιο έτος και οι καινούργιες εκδοχές των Corsa και ADAM. Τα εν λόγω μοντέλα θα φτιάχνονται στη Σαραγόσα της Ισπανίας και θα εξοπλίζονται με νέους κινητήρες, ενώ θα έχουν συνολικά αναβαθμισμένα χαρακτηριστικά.