Η Τοyota θα κάνει «γερό μπάσιμο» στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων.

Nέα GR έκδοση για Υaris;

6.302 Επισκέψεις στο άρθρο (21/9/2018)

Mεγαλεπήβολα φαίνετια πως είναι τα σχέδια της ιαπωνικής μάρκας αφού λέγεται πως θα κάνει γερό μπάσιμο στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων για τα μοντέλα της γκάμας της. Διαβάστε τι μαθαίνουμε.

Μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν τα δημοσιεύματα που έχουν έρθει στο φως και θέλουν την Τοyota να προσπαθεί να κατοχυρώσει σε γραφείο πνευματικών δικαιωμάτων στην Ελβετία τις ονομασίες «GR 86» και «GR Yaris».

Όπως είναι γνωστό, τo GR σημαίνει Gazoo Racing και, αν οι αναφορές είναι ακριβείς, η Toyota σχεδιάζει να προσφέρει τρία διαφορετικά επίπεδα. Στο πρώτο θα βρίσκεται οι εκδόσεις GR Sport που θα εξοπλίζονται με λίγο ποιο σπορ ανάρτηση και χαρακτηριστικά, το δεύτερο θα έχει την ονομασία GR προσφέροντας λίγες παραπάνω αναβαθμίσεις ενώ το τρίτο πρόκειται για το GRMN που, όπως έχουμε δει από το Yaris GRMN, τα μοντέλα θα εξοπλίζονται ισχυρό μοτέρ, πολύ σπορτίφ ανάρτηση και καλύτερα φρένα.
 
Mάλιστα, πληροφορίες αναφέρουν ότι η Toyota σχεδιάζει να προσφέρει και Supra GRMN με τον αρχιμηχανικό του μοντέλου Tetsuya Tada να αναφέρει πως: «Kάποια στιγμή, θα ήθελα να φτιαχτεί μια αγωνιστική Supra με λιγότερο βάρος, Ήδη φτιάχνουμε μια «αγωνιστική» έκδοση αλλά εάν μειώσεις 100 κιλά πρόκειται για εντελώς διαφορετικό αυτοκίνητο, δεν χρειάζεσαι ούτε περισσότερη ισχύ».

Όλα τα στοιχεία συνηγορούν πως η Τοyota θα κάνει «γερό μπάσιμο» στις εκδόσεις υψηλών επιδόσεων ενώ αρκετά στελέχη της ιαπωνικής μάρκας αναφέρουν ότι η εταιρεία «ψάχνεται» να κατασκευάσει είτε τη νέα γενιά του MR2 ή να αναβιώσει το Celica.

BRIDGESTONE TURANZA 6
test center