Η Reims Edition βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο R-Dynamic S.

Η Jaguar ελπίζει πως η έκδοση αυτή θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις της ΧΕ.

Nέα Jaguar XE Reims Edition

2.181 Επισκέψεις στο άρθρο (11/12/2019)

Να τονώσει τις πωλήσεις της ανανεωμένης ΧΕ θέλει η Jaguar με αυτή την έκδοση-μνεία στο 12ώρο αγώνα στο Reims του 1954.

Tην περιορισμένης παραγωγής Reims Edition για την XE αποκάλυψε η Jaguar ως μέρος μιας νέας σειράς αυτοκινήτων που θα ονομαστεί «Jaguar Factory Specials» και θα προσφέρει μοναδικά χαρακτηριστικά.

Η συγκεκριμένη έκδοση δημιουργήθηκε για να τιμήσει την πρώτη νίκη της Jaguar D-Type το 1954 στον αγώνα αντοχής του Reims και για αυτό, προσφέρεται με το French Racing μπλε χρώμα που έχει χρησιμοποιηθεί μέχρι στιγμής μόνο στις εντυπωσιακές XKR-S και XFR-S. Οι οδηγοί στον αγώνα του Reims το 1954 ήταν οι Κen Wharton και Peter Whitehead.

Kάτω από το καπό διατίθεται αποκλειστικά ο P250 2λιτρος Ingenium βενζινοκινητήρας ενώ η Jaguar ανακοινώνει πως η Reims Edition βασίζεται στο εξοπλιστικό επίπεδο R-Dynamic S και προσφέρει επιπλέον την προαναφερθείσα μπλε βαφή, μαύρη οροφή, μαύρους καθρέπτες, μαύρες λεπτομέρειες διάσπαρτες στο αμάξωμα του αυτοκινήτου και ίδιου χρώματος 19άρες ζάντες. Ο στάνταρ εξοπλισμός περιλαμβάνει αρκετά καλούδια όπως θερμαινόμενα καθίσματα, παρμπρίζ και τιμόνι και πολλά άλλα.

Η Jaguar ελπίζει πως η έκδοση αυτή θα δώσει ώθηση στις πωλήσεις της ΧΕ που για το 2018 έφτασαν στην Ευρώπη τις 10.877. H Reims Edition αφορά φυσικά την ανανεωμένη ΧΕ που παρουσιάστηκε πρόσφατα και κοστίζει στο Ηνωμένο Βασίλειο 3.740 λίρες παραπάνω από την αρχική τιμή της ΧΕ στις «απλές» της εκδόσεις.
 

peugeot
skoda