Tα δύο concept μαζί.

Tα δύο concept μαζί.

To Kia Seltos X-Line Urban Concept.

Το Kia Seltos X-Line Trail Attack Concept.

Νέα Κia Seltos X-Line

2.899 Επισκέψεις στο άρθρο (21/11/2019)

Δύο διαφορετικούς κόσμους θέλει να ενώσει η Κia με τα δύο concept που παρουσίασε με βάση το ολοκαίνουριο Seltos.


Λίγο αφότου η Kia παρουσίασε το νέο Seltos για την Βόρεια Αμερική, η νοτιοκορεάτικη προχώρησε και στην αποκάλυψη δύο μικρών SUV σε μορφή concept κάτω από το όνομα X-Line Trail Attack και X-Line Urban. Και τα δύο μοντέλα βασίζονται στο Seltos παραγωγής και λαμβάνουν τον ίδιο εσωτερικό διάκοσμο. Τι γίνεται όμως με την εξωτερική τους εμφάνιση;

To Kia Seltos X-Line Urban Concept είναι εμπνευσμένο από τους μεγάλους ουρανοξύστες που υπάρχουν σε πόλεις όπως η Νέα Υόρκη, το Σαν Φρανσίσκο και το Λος Αντζελες και είναι βαμμένο σε γκρι χρώμα με μαύρες, πορτοκαλί και χρυσές λεπτομέρειες. Το μάτι τραβούν ο αεραγωγός πάνω στο καπό, ο νέος προφυλακτήρας, τα νέα φώτα πάνω στην οροφή και οι 17άρες ζάντες. Η απόσταση από το έδαφος έχει αυξηθεί κατά 51 χιλιοστά.

Το Kia Seltos X-Line Trail Attack Concept είναι η πιο off-road έκδοση από τις δύο και λαμβάνει δύο σετ από επιπλέον φώτα και οff-road ελαστικά. Η απόσταση από το έδαφος αυξάνεται κατά 233,7 χιλιοστά.

Η ισχύς και των δύο concept πηγάζει από έναν 4κύλινδρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 1,6 λίτρων απόδοσης 175 ίππων και 264 Νm ροπής σε συνδυασμό με 7άρι DCT κιβώτιο. Το Urban Concept εξοπλίζεται με τετραδιεύθυνση και σύστημα torque vectoring για καλύτερη πρόσφυση στις στροφές ενώ το Trail Attack Concept εξοπλίζεται με σύστημα τετρακίνησης.

Παρά τα διθυραμβικά σχόλια της Κia για τα δύο αυτά concept, δεν υπάρχει κανένα πλάνο αυτή την στιγμή για να μπουν σε παραγωγή. Τουλάχιστον όχι άμεσα.
 

AUTOFIT PASXA
vw