Την επέτειο των 10 χρόνων από την παραγωγή των μοντέλων επιδόσεων «F» γιορτάζει η Lexus.

H Lexus έχει δώσει στο νέο της μοντέλο ένα γκρι ματ χρώμα.

Στο εσωτερικό η επετειακή αυτή έκδοση περιλαμβάνει μπλε δερμάτινες ταπετσαρίες.

Νέα Lexus RC F 10th Anniversary

2.490 Επισκέψεις στο άρθρο (21/6/2018)

Την επέτειο των 10 χρόνων από την παραγωγή των μοντέλων επιδόσεων «F» γιορτάζει η Lexus, η οποία επέλεξε να το κάνει φέρνοντας στη «ζωή» μία νέα περιορισμένη έκδοση του RC F, η οποία και ονόμασε RC F 10th Anniversary.

Ξεκινώντας από το εντυπωσιακό εξωτερικό μέρος η Lexus έχει δώσει στο νέο της μοντέλο ένα γκρι ματ χρώμα, ωστόσο δεν έχει αρκεστεί σε αυτό καθώς το έχει εξοπλίσει με το πακέτο RC F Carbon, το οποίο περιλαμβάνει οροφή, καπό και σπόιλερ όλα κατασκευασμένα από ανθρακονήματα.  Επιπλέον τελειώνοντας με την εξωτερική εμφάνισή δεν θα πρέπει να αμελήσουμε τις 19άρες ζάντες αλουμινίου, που μας επιτρέπου να δούμε τις Brembo  δαγκάνες χρώματος μπλε που είναι εγκατεστημένες.
Στο εσωτερικό η επετειακή αυτή έκδοση περιλαμβάνει μπλε δερμάτινες ταπετσαρίες, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με το τιμόνι που είναι καλυμμένο από το ίδιο υλικό. Επιπλέον αξίζει να σημειωθεί πως στο εσωτερικό και συγκεκριμένα στο πάνελ της πόρτας έχει τοποθετηθεί μία ταμπέλα στην οποία αναγράφεται η έκδοση του μοντέλου.
 
Όσον αφορά τον κινητήρα κάτω από το καπό συνεχίζει να βρίσκεται ο ατμοσφαιρικός V8 που χρησιμοποιείται και στα υπόλοιπα RC F, κάτι που σημαίνει πως και η επετειακή έκδοση θα μπορεί να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 4.5 δευτερόλεπτα έχοντας την ισχύ 462 ίππων και 520 Nm ροπής.
 
Τέλος να αναφέρουμε πως η διάθεση του συγκεκριμένου κουπέ ξεκινά την 1η Ιουλίου στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Toyota
test center