Με νέο σασί για να μπορεί να λανσαριστεί και στις ΗΠΑ, έρχεται το 2020 η νέα γενιά Elise

Με νέο σασί για να μπορεί να λανσαριστεί και στις ΗΠΑ, έρχεται το 2020 η νέα γενιά Elise

Νέα Lotus Elise το 2020

4.060 Επισκέψεις στο άρθρο (24/11/2016)

Το 2020 θα λανσαριστεί στην αγορά η νέα γενιά Elise της Lotus, με αρκετές διαφοροποιήσεις, μεταξύ των οποίων και στο σασί, ώστε να περάσει τους κανονισμούς για την είσοδό της και στην αγορά των ΗΠΑ.

Ο διευθύνων σύμβουλος της Lotus, Jean-Marc Gales, επιβεβαίωσε το νέο λανσάρισμα της επόμενης γενιάς των Elise, θέτοντας ως ορόσημο για την αγορά το 2020.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Η νέα Elise μάλιστα θα είναι το πρώτο νέο μοντέλο της μάρκας από τη στιγμή που ο ίδιος ανέλαβε τα ηνία της και ήδη έχει γίνει γνωστό ότι θα πρόκειται για ένα ελαφρώς μεγαλύτερο αυτοκίνητο σε μέγεθος, χωρίς βέβαια να ξεπερνά την κλίμακα των 1.000 κιλών. 
Η νέα έκδοση θα περιλαμβάνει ανανεωμένο σασί από αλουμίνιο, το οποίο και θα το διαφοροποιεί πλήρως από το τρέχον μοντέλο, ώστε να συμβαδίζει και με τους κανονισμούς για τροχαία που ισχύουν στις ΗΠΑ. Το γεγονός θα επιτρέψει έτσι στη νέα γενιά των Lotus Elise να «ανοίξουν» και τη μεγαλύτερη αγορά αυτοκινήτων στον κόσμο, την αμερικανική.
 
Παραπάνω πληροφορίες για την Elise του 2020 δεν έχουν γίνει γνωστά, ενώ γενικότερα για τη Lotus, ο Gales τόνισε πρόσφατα ότι ο στόχος της είναι να πουλά 4.000 οχήματα σε ετήσια βάση.
 
Αξίζει τέλος να σημειωθεί, ότι μέχρι το 2020 και τη νέα γενιά των Elise, η Lotus θα συνεχίσει να βελτιώνει τόσο το τρέχον μοντέλο, όσο και αυτά των Exige και Evora.
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

SPRING SEAT
NISSAN