Η νέα Maserati Levante GTS.

Η νέα έκδοση της Levante έφτασε έχοντας ως στάνταρ μία δερμάτινη ταπετσαρία.

Νέα Maserati Levante GTS

3.709 Επισκέψεις στο άρθρο (12/7/2018)

Λίγους μόνο μήνες μετά την αποκάλυψη της έκδοσης Trofeo της Levante, η Maserati στο πλαίσιο του Goodwood Festival of Speed πραγματοποίησε την παγκόσμια παρουσίαση της νέας GTS.

Χρησιμοποιώντας τον ίδιο κινητήρα V8 3.8 λίτρων με την Quattroporte GTS, η νέα Levante GTS έχει την ισχύ 550 ίππων και ροπή 730 Nm. Ο κινητήρας ο οποίος έχει συναρμολογηθεί από τη Ferrari βοηθά το ισχυρό SUV να φτάσει από στάση τα 100 χλμ./ώρα σε 4.2 δευτερόλεπτα, ενώ όποιος ψάχνει το σημείο που θα σταματήσει ο δείκτης του ταχύμετρου θα πρέπει να περιμένει μέχρι τα 292 χλμ./ώρα.
 
Έχοντας ένα σπορ εξωτερικό μέρος και ένα κομψό εσωτερικό, η νέα έκδοση της Levante έφτασε έχοντας ως στάνταρ μία δερμάτινη ταπετσαρία, ενώ όσοι επιθυμούν να ξοδέψουν περισσότερα μπορούν να ζητήσουν από την ιταλικά φίρμα να καλύψει τα καθίσματα με φυσικό δέρμα Pieno Fiore, ενώ διαθέσιμα είναι ακόμα και ένα ηχοσύστημα Harman Kardon με 14 ηχεία και σπορ πεντάλ.
Από κει και πέρα σε ενημέρωσή της η Maserati αναφέρει πως έχει αναβαθμίσει ολόκληρη τη γκάμα των μοντέλων Levante, έχοντας προσφέρει ένα νέο επιλογέα ταχυτήτων, ο οποίος υιοθετήθηκε από την Trofeo, ενώ μέρος του προαιρετικού εξοπλισμού αποτελεί τα LED φωτιστικά σώματα, ενώ στο στάνταρ εξοπλισμό συγκαταλέγεται το σύστημα Integrated Vehicle Control (IVC), το οποίο μπορεί να ενισχύσει τη σταθερότητα του SUV ανά πάσα στιγμή.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως το σύστημα ψυχαγωγίας και πληροφοριών έχει ενημερωθεί όχι μόνο για τη Levante αλλά και για τα sedan Ghibli και Quattroporte, τα οποία όπως γνωστοποιεί η μάρκα διατίθενται από εδώ και πέρα ​​με το προαναφερθέν δέρμα Pieno Fiore σε τρία διαφορετικά χρώματα.

Hyundai
4green