Μία νέα μοναδική 720S κατασκεύασε και παρουσίασε η McLaren. Ο λόγος για την McLaren MSO 720 Stealth Theme.

H συγκεκριμένη έκδοση του βρετανικού hypercar είναι κατασκευασμένη από το τμήμα Special Operations της McLaren.

H 720S Stealth Theme φέρει στο εξωτερικό της το συγκεκριμένο γκρι χρώμα (Sarthe Grey), τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη νικήτρια McLaren του Le Mans.

Tο συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται σε μία αντιπροσωπεία της μάρκας στο Λονδίνο.

Παρόμοιες χρωματικές επιλογές θα συναντήσουμε και στο εσωτερικό το οποίο δεν φαίνεται να διαφέρει από τις υπόλοιπες 720S.

Νέα McLaren MSO 720 Stealth Theme

2.277 Επισκέψεις στο άρθρο (20/11/2018)

Μία νέα μοναδική 720S κατασκεύασε και παρουσίασε η McLaren. Ο λόγος για την McLaren MSO 720 Stealth Theme.

Όπως γίνεται κατανοητό από το όνομα, η συγκεκριμένη έκδοση του βρετανικού hypercar είναι κατασκευασμένη από το τμήμα Special Operations της McLaren και σύμφωνα με τη μάρκα έχει αντλήσει την έμπνευσή της από την McLaren F1 GTR που το 1995 είχε ανέβει στο ψηλότερο σκαλί του βάθρου στον αγώνα του Le Mans.
 
Για αυτό ακριβώς το λόγο η 720S Stealth Theme φέρει στο εξωτερικό της το συγκεκριμένο γκρι χρώμα (Sarthe Grey), τιμώντας με αυτό τον τρόπο τη νικήτρια McLaren του Le Mans, το οποίο τονίζεται με κόκκινα (Vermillion Red) διακοσμητικά στοιχεία. Παρόμοιες χρωματικές επιλογές θα συναντήσουμε και στο εσωτερικό το οποίο δεν φαίνεται να διαφέρει από τις υπόλοιπες 720S.
Από κει και πέρα αξίζει να σημειωθεί πως το συγκεκριμένο αυτοκίνητο βρίσκεται σε μία αντιπροσωπεία της μάρκας στο Λονδίνο και αποτελεί έργο του προγράμματος MSO Defined. Μέσω αυτού του προγράμματος η McLaren δίνει τη δυνατότητα σε όποιον επιθυμεί να δημιουργήσει ένα μοναδικό αυτοκίνητο για τον εαυτό του μέσα από διάφορες επιλογές εξατομίκευσης.
 
Επιστρέφοντας στη MSO 720 Stealth Theme ένα ακόμα εντυπωσιακό στοιχείο που αναφέρει η μάρκα είναι πως όλες οι κόκκινες λεπτομέρειες στο εξωτερικό μέρος, είναι βαμμένες με το χέρι κάτι που χρειάστηκε 200 ώρες εργασίας για να ολοκληρωθεί.
 
Τέλος για αυτούς που αναρωτιούνται για πιθανές βελτιώσεις επιδόσεων, να πούμε πως κάτι τέτοιο δεν έχει συμβεί. Δείτε τις εικόνες της McLaren MSO 720 Stealth Theme στο πάνω μέρος της κειμένου.

PEUGEOT NEW EVANS
4green