Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε από τους κατασκόπους μας και διαβάστε τις αποκλειστικές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Δείτε την αποκλειστική ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε από τους κατασκόπους μας και διαβάστε τις αποκλειστικές πληροφορίες για το επερχόμενο μοντέλο.

Νέα Mercedes A-Class

18.827 Επισκέψεις στο άρθρο (27/7/2017)

Η επόμενη, 4η γενιά της Mercedes A-Class έρχεται για να συνεχίσει το επιτυχημένο έργο της υπάρχουσας. Δείτε τώρα τι νέο θα φέρει και πότε θα την δούμε στους δρόμους. Πόσα άλογα θα είναι η AMG έκδοσή;

What is new

Στην γκάμα της A-Class θα προστεθεί και σεντάν αμάξωμα, το οποίο θα έχει κοινά στοιχεία με την CLA.

Στην γκάμα της A-Class θα προστεθεί και σεντάν αμάξωμα, το οποίο θα έχει κοινά στοιχεία με την CLA.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

- Πιο δυναμική εμφάνιση
- Τεχνολογική αναβάθμιση
- Με κινητήρες από 109 έως 400+ ίππους
- Παρουσίαση το 2018
 
Η A-Class της Mercedes αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα κερδισμένα στοιχήματα  της γερμανικής εταιρείας. Αυτό γιατί κατάφερε να την εντάξει αποφασιστικά στην γκάμα της, παρέα με την πάντα επίκαιρη και κορυφαία C-Class. Μετά από 4 χρόνια στην αγορά λοιπόν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου για τo μικρομεσαίο της Mercedes που θα αντικατασταθεί από την ολοκαίνουρια 4η του γενιά μέσα στο 2018. Αυτή, θα πάει την Mercedes ένα βήμα πιο πέρα λανσάροντας επιπλέον εκδόσεις αμαξώματος από τις 3 διαφορετικές της υπάρχουσας γενιάς (5θυρη, crossover GLA, 4θυρη κουπέ CLA). 
 
Εμφάνιση: Aκόμα πιο δυναμική και σπορτίφ
Η νέα γενιά της A-Class συνεχίζει πάνω στο «επιθετικό» σχεδιαστικό προφίλ της υπάρχουσας, όμως όπως μπορούμε να δούμε από την ηλεκτρονικά επεξεργασμένη φωτογραφία, είναι ακόμα πιο τονισμένη. Αυτό οφείλεται κατά κύριο λόγο στο ολοκαίνουριο μπροστινό μέρος, με πιο αιχμηρής σχεδίασης φωτιστικά σώματα LED καθώς και στην νέα μάσκα και προφυλακτήρα. Η μάσκα συνεχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον μέσω του μεγάλου όγκου της, ενώ στο πίσω μέρος αναμένεται το ίδιο δυναμική, με νέα φωτιστικά σώματα και προφυλακτήρα. Συνολικά, η αισθητική της νέας A-Class χαρακτηρίζεται πλέον από τις καθαρές έντονες γραμμές της με αποτέλεσμα να παραμένει εκλεπτυσμένη αλλά και πιο «ευχάριστη» στο μάτι. 
 
Πιο ποιοτική, πιο ευρύχωρη και πιο σύγχρονη στο εσωτερικό της 
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η νέα Mercedes A-Class θα είναι σημαντικά αναβαθμισμένη, ειδικά στο εσωτερικό της, όπου στα πρότυπα της μεγαλύτερης C-Class θα τοποθετηθούν ακόμα ποιοτικότερα υλικά. Το high-tech κλίμα θα ενισχύσουν τεχνολογίες όπως το head-up display, αλλά και το νέο σύστημα infotainment με gesture controls. Έμφαση θα δοθεί και στην πρακτικότητα της καμπίνας, η είσοδος στο πίσω τμήμα της οποίας, θα διευκολυνθεί από τις μεγαλύτερες πόρτες. Επιπλέον, αναμένουμε περισσότερο «αέρα» για τα γόνατα και τα κεφάλια των πίσω επιβατών, ενώ μεγαλύτερος θα είναι και ο χώρος αποσκευών από τα 341 λίτρα της υπάρχουσας.
 
Στην MFA πλατφόρμα με μεγαλύτερη γκάμα κινητήρων
H νέα A-Class θα πατήσει στη νέα αρθρωτή προσθιοκίνητη πλατφόρμα της Mercedes (MFA) και θα διαθέτει διευρυμένη γκάμα κινητήρων. Αυτοί θα ξεκινούν από τους 109 ίππους της τωρινής A 180 d ενώ μέχρι την κορυφαία έκδοση AMG A45 που θα ανεβάσει την απόδοσή τους στους 400+ ίππους, αναμένεται άλλη μια έκδοση AMG με περίπου 300 άλογα. Στη γκάμα θα βρίσκεται και μια plug-in υβριδική έκδοση, που στοχεύει σε ηλεκτρική αυτονομία 100 χλμ. Οι Mercedes-AMG εκδόσεις, τέλος, αναμένεται να ανεβάσουν την απόδοση του δίλιτρου turbo κινητήρα στα 400 άλογα. Ανάλογα με την έκδοση θα υπάρχει μηχανικό 6άρι κιβώτιο και αυτόματο διπλού συμπλέκτη 9 ταχυτήτων.
 
Και σε σεντάν έκδοση
Ενα από τα μεγαλύτερα νέα που θα φέρει η νέα γενιά της A-Class είναι το γεγονός ότι θα παρουσιαστεί και σε σεντάν έκδοση. Μια πρώτη γεύση αυτής πήραμε στο πρόσφατο σαλόνι της Σαγκάης, με την πρωτότυπη μορφή της. Αυτή η έκδοση θα μοιράζεται την αναβαθμισμένη πλατφόρμα ΜFA, ενώ θα τοποθετείται πάνω από την CLA της οποίας θα δανείσει σχεδιαστικά στοιχεία, σε ό,τι αφορά το μέγεθος και την τιμή της, χωρίς ωστόσο να εισέρχεται στα «χωράφια» της C-Class. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ELASTIKA 2024
moto