4 φωτογραφίες »

Η ισχύς και στις δύο εκδόσεις πηγάζει φυσικά από έναν V8 bi-turbo κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων.

Nέα Mercedes-AMG GLE 63 Coupe

4.747 Επισκέψεις στο άρθρο (19/2/2020)

Ιδού οι πιο ισχυρές εκδόσεις στην γκάμα της νέας Mercedes GLE Coupe. Παραπάνω από 600 άλογα βρίσκονται κάτω από καπό με το 0-100 να γίνεται ακόμα και σε 3,8 δευτερόλεπτα στην κορυφαία έκδοση «S»


Τις νέες Mercedes-AMG GLE 63 4Μatic+ Coupe και GLE 63 S 4Matic+ Coupe αποκάλυψε σήμερα η γερμανική εταιρεία λίγους μήνες αφότου έκανε το ίδιο και για την «απλή» έκδοση της GLE.

Η Mercedes-AMG GLE 63 Coupe ξεχωρίζει στο κομμάτι της αισθητικής χάρη στην Panamericana γρίλια και τους μεγάλους αεραγωγούς στο προφυλακτήρα με τις 21 ιντσών ζάντες με διακριτικά AMG να προσφέρονται στον στάνταρ εξοπλισμό της GLE 63 Coupe και τις 22άρες σε αυτόν της AMG GLE 63 S. Προαιρετικά, όσοι το επιθυμούν, μπορούν να ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την εικόνα του μοντέλου μέσω του πακέτου AMG Night Package που περιλαμβάνει φιμέ παράθυρα, μαύρο εμπρός διαχύτη, μαύρες θήκες καθρεπτών και πλαίσια παραθύρων και ποδιές και μαύρες απολήξεις στο σύστημα εξάτμισης.

Η ισχύς και στις δύο εκδόσεις πηγάζει φυσικά από έναν V8 bi-turbo κινητήρα χωρητικότητας 4,0 λίτρων με υποστήριξη μιας EQ Boost γεννήτριας που προσφέρει για μικρό χρονικό διάστημα 22 επιπλέον άλογα, και ενός συστήματος 48 Volt. H Μercedes-AMG GLE 63 αποδίδει 571 άλογα και 750 Nm ροπής με την ισχύ της S έκδοσης να ανεβαίνει στα 612 άλογα και τα 850 Nm ροπής. Για να μεταφερθεί η κίνηση και στους τέσσερις τροχούς, το μοτέρ συνεργάζεται αρμονικά με το TCT 9G κιβώτιο της φίρμας που επιτρέπει παράλληλα στο αυτοκίνητο να πετυχαίνει το 0-100 σε 4,0 δευτερόλεπτα ή σε 3,8 στην έκδοση S. H μέγιστη τελική ταχύτητα φτάνει τα 250 χιλιόμετρα/ώρα στην AMG GLE 63 και τα 280 χλμ./ώρα στην AMG GLE S Coupe.

Tα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με το σύστημα AMG Ride Control Plus με λειτουργία ADS Plus που προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη άνεση στον δρόμο και μπορεί να προσαρμόζει αυτόματα το ύψος του αυτοκινήτου ανάλογα με το φορτίο που φέρει. Ο τεχνολογικός εξοπλισμός είναι φυσικά για μια ακόμη φορά εξαιρετικά πλούσιος με το MBUX σύστημα infotainment να δίνει μια ακόμη φορά δυναμικό παρών.
 

NEO TRAFIC
skoda