6 φωτογραφίες »

Νέα Mercedes-Benz GLA

30.629 Επισκέψεις στο άρθρο (8/5/2020)

Η Mercedes-Benz GLA είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της κατηγορίας και το αυτοκίνητο που αγαπήθηκε όσο λίγα στην ελληνική αγορά. Η νέα γενιά της έφτασε έχοντας όλα τα απαραίτητα για να ορίσει εκ νέου την κατηγορία.

Lifestyle SUV με elegance σχεδίαση
Η νέα ελκυστική σχεδίαση χαρίζει στη Mercedes GLA κομψή και δυναμική εμφάνιση σε κάθε διαδρομή. Οι ταιριαστές αναλογίες της τονίζουν τον SUV χαρακτήρα του μοντέλου και την ικανότητά του να κινηθεί σε εκτός δρόμου διαδρομές, ενώ οι compact διαστάσεις αναδεικνύουν  την ευελιξία της νέας GLA  μέσα στην πόλη. Παράλληλα, στοιχεία όπως η αιχμηρή μάσκα και τα κομψά φωτιστικά σώματα τονίζουν το lifestyle χαρακτήρα της.

Απαράμιλλη ποιότητα και ακόμα περισσότερη ευρυχωρία
Το πολυτελές εσωτερικό της νέας GLA σε κερδίζει αμέσως χάρη στην απαράμιλλη ποιότητα και τη μοντέρνα, ρευστή σχεδίαση του. Σε συνδυασμό μάλιστα με την ακόμα πιο ευρύχωρη καμπίνα, με περισσότερο εσωτερικό ύψος και μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια θα μετατρέψουν κάθε διαδρομή σε απόλαυση για τους επιβάτες. Όμως η νέα GLA δε σταματά εδώ, προσφέροντας ακόμη περισσότερη πρακτικότητα, με στοιχεία όπως συρόμενα πίσω καθίσματα, ικανοποιώντας ακόμα και τον πιο απαιτητικό.

Πρωτοποριακές τεχνολογίες αιχμής
Το τεχνολογικό προφίλ της νέας GLA εντυπωσιάζει με τα άρτια χαρακτηριστικά του. Οι δύο ενοποιημένες ψηφιακές οθόνες του ανεξάρτητου κόκπιτ σχηματίζουν ένα φουτουριστικό πάνελ, ενώ το σύστημα πολυμέσων τεχνητής νοημοσύνης MBUX, θα γίνει ο προσωπικός σας βοηθός. Χειριστείτε το μέσω φωνητικών εντολών ή από το τα πλήκτρα αφής, καθώς και το κεντρικό touchpad στην κονσόλα, για ακόμα περισσότερη άνεση και απολαύστε μια πλήρη διασύνδεση με το smartpohone και γραφικές οδηγίες πλοήγησης με πραγματικές εικόνες.      
  
Κορυφαία συστήματα ασφαλείας
Η ασφάλεια είναι αδιαπραγμάτευτη και σταθερή αξία της Mercedes-Benz. Το νέο πακέτο συστημάτων ασφαλείας Intelligent Drive της GLA ελαχιστοποιεί τους ορατούς και μη κίνδυνους σε κάθε διαδρομή, ενώ παράλληλα σας προσφέρει την εμπειρία της ημιαυτόνομης οδήγησης. Η νέα GLA μπορεί να ρυθμίσει αυτόματα την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα με το σύστημα Distronic, να σας κρατήσει ασφαλή στη λωρίδα κυκλοφορίας μέσω του Active Lane Assist, αλλά και να επέμβει αυτόνομα  στο σύστημα φρένων αποτρέποντας ατυχήματα  χάρη στο Active Break Assist. Τέλος, η κάμερα οπισθοπορείας 360 μοιρών και το ενεργό σύστημα υποβοήθησης στάθμευσης σας απαλλάσσουν από το άγχος του παρκαρίσματος, μετατρέποντας το σε τυπική διαδικασία.

ELASTIKA 2024
moto