Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της GLC Coupe.
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Αυτή είναι η αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της GLC Coupe.

SCOOP: Mercedes GLC Coupe

3.835 Επισκέψεις στο άρθρο (17/3/2016)

Το φως της δημοσιότητας είδαν φωτογραφίες, με ελάχιστα ίχνη καμουφλάζ, σε βόρεια χώρα που πραγματοποιήθηκαν δοκιμές σε δυο πρωτότυπα μοντέλα της GLC Coupe. Εμείς όμως έχουμε αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα της.

Στη βόρεια Σουηδία έκανε την εμφάνιση του για δοκιμές το νέο μοντέλο της Mercedes-Benz, GLC Coupe, με ίχνη καμουφλάζ σε πολύ λίγα σημεία. Παρόλα αυτά, εμείς έχουμε ήδη αποκλειστική, ψηφιακά επεξεργασμένη εικόνα, η οποία αποκαλύπτει πλήρως το αυτοκίνητο. 
Με άσχημο καιρό και θερμοκρασίες αρκετά κάτω από τους μηδέν βαθμούς κελσίου, πραγματοποιήθηκαν οι δοκιμές για τα δυο πρωτότυπα της GLC Coupe. 
Αν σας φαίνεται οικεία η όψη του, υπάρχουν επαρκείς λόγοι για να το στηρίξετε. Πριν λανσαριστεί το GLC, για να αντικαταστήσει το GLK, το «ασημένιο αστέρι» είχε κάνει μια παρουσίαση της σχεδίασης του μοντέλου, με το concept του GLC Coupe, στην έκθεση αυτοκινήτου της Σανγκάης το 2015. Τώρα που το δεύτερο σε σειρά μικρότερο crossover της γερμανικής εταιρείας, έχει διατεθεί με την συμβατική οροφή, είναι η κατάλληλη στιγμή να κατασκευαστεί και η coupe εκδοση.
Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν δει το φως της δημοσιότητας το GLC Coupe, θα έχει σχεδόν ίδια τεχνικά χαρακτηριστικά με το ήδη υπάρχον μοντέλο. Αυτό, με άλλα λόγια, σημαίνει την μοναδική επιλογή του υπερτροφοδοτούμενου κινητήρα των 2.0 λίτρων, που αποδίδει 241 άλογα με δυνατότητα κίνησης είτε στους δυο μπροστά τροχούς, είτε και στους τέσσερις.

Το γερμανικό μοντέλο βρίσκεται στη φάση των τελευταίων δοκιμών εξέλιξης.

Το γερμανικό μοντέλο βρίσκεται στη φάση των τελευταίων δοκιμών εξέλιξης.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda