Η ολόφρεσκη και πιο πρακτική Porsche Panamera Sport Turismo
6 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η ολόφρεσκη και πιο πρακτική Porsche Panamera Sport Turismo

Νέα Porsche Panamera Sport Turismo

4.771 Επισκέψεις στο άρθρο (2/3/2017)

Λίγο πριν την Γενεύη αποκαλύπτεται και η Porsche Panamera Sport Turismo, που υπόσχεται μεγαλύτερη πρακτικότητα από το μοντέλο, με αυξημένους χώρους και νέα στοιχεία σχεδίασης.

Από το 2012, η Porsche μας είχε απασχολήσει με το Sport Turismo concept, το οποίο είχε απασχολήσει ποικιλοτρόπως τον τύπο με σενάρια, renderings και διάσπαρτες πληροφορίες. 5 χρόνια μετά, η εταιρεία παρουσιάζει επίσημα την νέα έκδοση της Panamera, την οποία θα δούμε και στο σαλόνι της Γενεύης.

Η ολόφρεσκη και πιο πρακτική Porsche Panamera Sport Turismo

Η ολόφρεσκη και πιο πρακτική Porsche Panamera Sport Turismo

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

 
Το μοντέλο διαφοροποιείται προφανώς από την «συμβατική» Panamera, με το εντελώς διαφορετικό πίσω τμήμα του, το οποίο είναι διαφορετικού σχήματος και μεγαλύτερων διαστάσεων από της Panamera Sedan. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μεγαλύτερους χώρους για τους πίσω επιβάτες, αλλά και έναν χώρο αποσκευών 520 λίτρων, ο οποίος μπορεί να αυξηθεί στα 1.390 με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων.

Η Panamera Sport Turismo θα μπορεί επίσης να φιλοξενήσει 3 επιβάτες πίσω, αντί για δύο της sedan έκδοσης. Αν και οι αλλαγές στο σχήμα του πίσω μέρους αύξησαν τους χώρους, οι εξωτερικές διαστάσεις της Panamera Sport Turismo μένουν ίδιες με αυτές του sedan, ωστόσο το νέο μοντέλο είναι κατά 5 χιλιοστά ψηλότερο.

Η πίσω αεροτομή της νέας Sport Turismo θα είναι αυτόματη και θα αλλάζει την γωνία προσβολής της ανάλογα με τις συνθήκες κίνησης του οχήματος. Σε ταχύτητες πάνω από τα 170 χλμ/ώρα, θα εκτείνεται κατά 1 μοίρα ενώ όταν η πανοραμική οροφή είναι ανοιχτή, θα ρυθμίζεται αυτόματα στις 26 μοίρες για μείωση του θορύβου στο εσωτερικό του οχήματος.

Σε πρώτη φάση, 5 εκδόσεις της Panamera Sport Turismo θα γίνουν διαθέσιμες: Panamera 4, 4S, 4S Diesel, 4 Ε-Hybrid και Turbo, με ισχείς από 325 μέχρι και 542 ίππους. Η Porsche ανακοινώνει ότι, για την Γερμανική αγορά, οι τιμές θα ξεκινούν περίπου από τις 97.600 ευρώ, ενώ η κορυφαία έκδοση Turbo θα κοστίζει έως και 158.600 ευρώ.
 
 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Mercedes
test center