3 φωτογραφίες »

Nέα Rolls-Royce Ghost Extended

2.180 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2020)

H Rolls-Royce παρουσίασε μια νέα έκδοση για την Ghost με μεγαλύτερο μήκος και μεταξόνιο με σκοπό να προσφέρει περισσότερη άνεση στους πίσω επιβάτες.


Μια νέα έκδοση της δεύτερης γενιάς Ghost παρουσίασε η Rolls-Royce για να προσφέρει μεγαλύτερη ευρυχωρία και ανέσεις στους πίσω επιβάτες, έχοντας ως στόχο κυρίως την αγορά της Κίνας, όπου τέτοια μοντέλα τυγχάνουν μεγάλης αποδοχής.

Η Ghost Extended είναι βασισμένη σε μια επιμηκυμένη έκδοση στην αλουμινένιας πλατφόρμας που χρησιμοποιείται στην απλή Ghost με το μήκος να αυξάνεται τώρα κατά 170χλστ. στα 5.549 χλστ. και το μεταξόνιο επίσης κατά 170 χλστ. στα 3.456χλστ.

Για να παραμείνει η μινιμαλιστική σχεδίαση του μοντέλου, οι σχεδιαστές επέκτειναν μόνο τις πίσω πόρτες και κάποια σημεία του αμαξώματος γύρω από αυτές, διατηρώντας έτσι τις ίδιες γραμμές σχεδίασης. Στο εσωτερικό, η Ghost Εxtended εξοπλίζεται τώρα με πιο άνετα καθίσματα, ψυγειάκι για τις σαμπάνιες, wi-fi, σύστημα καθαρισμού του αέρα και άλλα.

Η ισχύς του πολυτελούς σεντάν είναι ένας V12 twin-turbo 6,75 λίτρων κινητήρας ο οποίος προσφέρει 571 ίππους και 850 Nm ροπής. Η Rolls-Royce λέει ότι αυτός ο κινητήρας αποδίδει τη μέγιστη ροπή μόλις από τις 1.600 σ.α.λ. και ότι διαθέτει μια ξεχωριστή είσοδο στο σύστημα εισαγωγής αέρα για τη μείωση των ανεπιθύμητων ήχων του κινητήρα στην καμπίνα.

H νέα αυτή έκδοση της Ghost θα λανσαριστεί εμπορικά πριν το τέλος του 2020.
 

PEIRAIOS LEASING
NISSAN