Η έκδοση θα προσφερθεί σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης.

Ο ατμοσφαιρικός MPI θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 60 ή 75 ίππων.

Η Skoda Fabia Combi Scoutline θα προσφέρεται με την ίδια οικογένεια κινητήρων της Fabia.

Ο ατμοσφαιρικός MPI θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 60 ή 75 ίππων.

Η έκδοση θα προσφερθεί σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης.

Nέα Skoda Fabia Combi Scoutline

5.121 Επισκέψεις στο άρθρο (22/10/2018)

Tην έκδοση Scoutline για την ανανεωμένη Fabia Combi παρουσίασε με κάθε επισημότητα η Skoda. Γνωρίστε την.

Λίγο καιρό μετά την παρουσίαση της ανανεωμένης Fabia hatchback, η Skoda λανσάρει τώρα την Scoutline έκδοση για την Fabia Combi δίνοντας στο μοντέλο πιο off-road λουκ.

Οι μεγάλες αλλαγές λοιπόν στην Skoda Fabia Combi Scoutline αφορούν τους νέους εμπρός και πίσω διαχύτες σε μαύρο-ασημί χρώμα, τα μαύρα προστατευτικά στους θόλους, τις πλαϊνές ποδιές, τους καθρέπτες και τις ράγες οροφής σε ασημί χρώμα και τις 16 ιντσών Rock ζάντες αλουμινίου ως στάνταρ (και τις 17άρες Braga ζάντες προαιρετικά).
 
Στον τομέα του εξοπλισμού, το μοντέλο θα λάβει όλα τα συστήματα ασφαλείας και υποβοήθησης οδήγησης της ανανεωμένης Fabia όπως: Auto Light Assist, σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, προειδοποίηση σύγκρουσης πίσω μέρους, και LED φωτιστικά σώματα εμπρός και πίσω (προαιρετικά).

Η Skoda Fabia Combi Scoutline θα προσφέρεται με την ίδια οικογένεια κινητήρων της Fabia. Αυτό σημαίνει ότι θα γίνεται διαθέσιμη σε τέσσερις επιλογές, όπου πρωταγωνιστικό ρόλο θα παίζει ο τρικύλινδρος βενζινοκινητήρας χωρητικότητας 1,0 λίτρου. Αναλυτικότερα, ο ατμοσφαιρικός MPI θα προσφέρεται σε δύο εκδόσεις με ισχύ 60 ή 75 ίππων, ενώ ο 1.000αρης TSI θα αποδίδει με τη σειρά του 95 ή 110 άλογα.

Η έκδοση θα προσφερθεί σε επιλεγμένες αγορές της Ευρώπης, χωρίς ακόμα να έχει γίνει γνωστό ποιες θα είναι αυτές.

ELASTIKA 2024
NISSAN