Νέα Skoda Fabia Cup Edition

4.346 Επισκέψεις στο άρθρο (22/5/2018)

Η Skoda λανσάρει μια νέα ειδική έκδοση της Fabia, εν ονόματι Cup Edition, που έχει στη φαρέτρα της σπορτίφ στοιχεία σε εξωτερικό και εσωτερικό, αποτελώντας μια πολύ καλή value for money επιλογή.

Η Skoda γιορτάζει την επί τρία συνεχή χρόνια κυριαρχία της Fabia R5 στην WRC2 κατηγορία του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Ράλλυ, προσφέροντας μια έκδοση με σπορτίφ DNA, που αντλεί έμπνευση από το αγωνιστικό αυτοκίνητο, διατηρώντας όμως σε πολύ προσιτά επίπεδα την τιμή απόκτησής του. Αυτή είναι με λίγα λόγια η Fabia Cup Edition.

Η εν λόγω έκδοση βασίζεται στην εφοδιασμένη με το εξοπλιστικό πακέτο Style, Fabia, που κρύβει κάτω από το καπό της τον 1.000άρη TSI  βενζινοκινητήρας ισχύος 110 ίππων του γερμανικού Group, με τη μάρκα να υπόσχεται επιτάχυνση 0-100 χλμ./ώρα σε 9,5 δλ. και τελική ταχύτητα 196 χλμ./ώρα.
 

Περνώντας στο εσωτερικό, τα επιπλέον στοιχεία εξοπλισμού που διαφοροποιούν αυτή την ξεχωριστή Fabia, είναι το τριάκτινο δερμάτινο πολυλειτουργικό τιμόνι Supersport και τα σπορ καθίσματα εμπρός. Από την άλλη, όσον αφορά στο εξωτερικό τα «φώτα» πέφτουν στις ζάντες αλουμινίου 16 ιντσών σε μαύρο χρώμα, που συνδυάζονται με το ειδικό πακέτο διχρωμίας με λευκό χρώμα αμαξώματος, μαύρους καθρέφτες και μαύρη οροφή, δένοντας αρμονικά με τα φιμέ πίσω τζάμια. Τέλος, η σήμανση «EDITION CUP» στο πλάι και το πίσω μέρος, έρχεται να κάνει γνωστή την ταυτότητα του μοντέλου με την πρώτη ματιά.

Κλείνοντας, υπογραμμίζουμε πως η Fabia Cup Edition προσφέρεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής μόλις 14.900 ευρώ, όση και η τιμή της «απλής» έκδοσης, χωρίς τον επιπλέον σπορ εξοπλισμό, διχρωμίες κ.λπ. Σημειώνουμε όμως ότι η συγκεκριμένη έκδοση θα διατίθεται αποκλειστικά στον χρωματικό συνδυασμό λευκό αμάξωμα με μαύρη οροφή και καθρέπτες.

PEIRAIOS LEASING
test center