Μία νέα έκδοση του Octavia RS λάνσαρε στο Ηνωμένο Βασίλειο η Skoda. Γνωρίστε το Skoda Octavia RS Challenge.

Μπορεί στη νέα έκδοση το νέο μοντέλο να μην κερδίζει κάτι από άποψη δύναμης, ωστόσο έρχεται με περισσότερο εξοπλισμό.

Νέα Skoda Octavia RS Challenge

5.023 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2019)

Μία νέα έκδοση του Octavia RS λάνσαρε στο Ηνωμένο Βασίλειο η Skoda. Γνωρίστε το Skoda Octavia RS Challenge.

Μπορεί στη νέα έκδοση το νέο μοντέλο να μην κερδίζει κάτι από άποψη δύναμης, ωστόσο έρχεται με περισσότερο εξοπλισμό, που το τοποθετεί πάνω από στάνταρ RS μοντέλο στη γκάμα του Ηνωμένου Βασιλείου.
 
Το νέο Skoda Octavia RS Challenge συνεχίζει να παίρνει ισχύ από τον 2,0 λίτρων TSI κινητήρα απόδοσης 245 ίππων και 370 Nm ροπής, με τη μάρκα να σημειώνει πως συνδυάζει εντυπωσιακές επιδόσεις με υψηλά επίπεδα εξοπλισμού και εξαιρετικά πρακτική καμπίνα. Το μοτέρ προσφέρει τη δυνατότητα στο αυτοκίνητο να κάνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 6,6 δευτερόλεπτα, ενώ μπορεί να συνδυαστεί είτε με 6άρι μηχανικό κιβώτιο, είτε με αυτόματο DSG επτά ταχυτήτων.    
 
Μιλώντας για τον εξοπλισμό που αποτελεί το βασικό «όπλο» της νέας έκδοσης, το Octavia RS Challenge έχει στη «φαρέτρα» του ζάντες 19 ιντσών, σπορ εξάτμιση με μαύρο φινίρισμα και μαύρα RS λογότυπα . Στο εσωτερικό, έχουν τοποθετηθεί σπορ καθίσματα καλυμμένα από δέρμα Alcantara, τα οποία είναι ηλεκτρικά ρυθμιζόμενα και θερμαινόμενα για τον οδηγό και τον συνοδηγό. Ένας υπολογιστής ταξιδίου δίνει επίσης το παρόν, μαζί με το σύστημα keyless και το start/stop κουμπί.
 
Από κει και πέρα το Octavia RS Challenge επωφελείται από το σύστημα DCC, που χρησιμοποιεί ηλεκτρονικά ρυθμιζόμενους αποσβεστήρες και σύστημα διεύθυνσης για να βελτιώσει την οδηγική εμπειρία, ενώ οι αισθητήρες στάθμευσης στο πίσω μέρος ολοκληρώνουν τη λίστα με τα χαρακτηριστικά.  
 
Τέλος να σημειωθεί πως το Skoda Octavia RS Challenge θα είναι διαθέσιμο σε hatchback και wagon, με την τιμή του να ξεκινά από τις 30.085 λίρες (περίπου 34.383 ευρώ).  

Toyota
moto