Η έκδοση ξεχωρίζει λόγω του κατάμαυρου διάκοσμου.

Nέα Special έκδοση για το Toyota Hilux

8.612 Επισκέψεις στο άρθρο (23/4/2019)

Διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη από τον φετινό Αύγουστο θα γίνει αυτή η νέα ειδική έκδοση για το pick-up της Τοyota. Διαβάστε τι νέο φέρνει.

Mια νέα ειδική έκδοση για το Hilux παρουσίασε η Toyota λίγο πριν το ντεμπούτο της στην Έκθεση Επαγγελματικών αυτοκινήτων που θα λάβει χώρα σε λίγες μέρες στο Birmingham του Ηνωμένου Βασιλείου.

Η έκδοση περιλαμβάνει μαύρο και γκρι φινίρισμα περιμετρικά της γρίλιας, στα φώτα ομίχλης, στις θήκες των καθρεπτών, στα χερούλια των θυρών των επιβατών και της καρότσας και χαμηλά στον πίσω προφυλακτήρα. Ακόμα, θα διατίθενται στάνταρ 18 ιντσών ζάντες αλουμινίου που στην Δυτική Ευρώπη θα προσφέρονται με δίτονο φινίρισμα ενώ στην Ανατολική αποκλειστικά σε μαύρο χρώμα.
Στην καμπίνα, η έκδοση ξεχωρίζει λόγω του κατάμαυρου διάκοσμου σε συνδυασμό με λεπτομέρειες χρωμίου και piano black. Το ενδιαφέρον προκαλεί επίσης το άσπρο χρώμα που βρίσκεται στις οθόνες του πίνακα οργάνων, το μοτίβο που εμφανίζεται στην κεντρική TFT οθόνη αλλά και το μοναδικό και ξεχωριστό κλειδί πάνω στο οποίο αποτυπώνεται η σχεδίαση του προβόλου.

Ο τεχνολογικός εξοπλισμός περιλαμβάνει συστήματα όπως cruise control, σύστημα προειδοποίησης αλλαγής λωρίδας, ανίχνευση πεζών, σύστημα προειδοποίησης σύγκρουσης κ.α.

Η ειδική έκδοση αυτή για το Hilux θα γίνει διαθέσιμη σε όλη την Ευρώπη από τον Αύγουστο του 2019.

Hyundai
4green