Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με bodykit ειδικά κατασκευασμένο από την εταιρεία Calty.

Αναβαθμίσεις στην ισχύ των δύο μοντέλων δεν υπάρχουν.

Οι TRD εκδόσεις των Camry και Avalon θα έχουν περιορισμένη παραγωγή.

Το εσωτερικό του Avalon.

To εσωτερικό του Camry.

Οι TRD εκδόσεις για τα Toyota Camry & Αvalon

2.694 Επισκέψεις στο άρθρο (16/11/2018)

Tις TRD εκδόσεις των Camry & Αvalon παρουσίασε και επίσημα η Toyota. Δείτε τι προσφέρει στα μοντέλα και πως αυτά διαφοροποιούνται σε σχέση με τις απλές τους εκδόσεις.

Στην επίσημη παρουσίαση των ΤRD εκδόσεων για τα Camry και Avalon προχώρησε η Toyota, λίγο πριν αυτά κάνουν ντεμπούτο μπροστά στα μάτια του κοινού στην Έκθεση Αυτοκινήτου του Λος Αντζελες.

Και τα δύο μοντέλα εξοπλίζονται με bodykit ειδικά κατασκευασμένο από την εταιρεία Calty που περιλαμβάνει νέους προφυλακτήρες εμπρός και πίσω, πλαϊνές ποδιές, μοναδικούς πίσω διαχύτες και αεροτομή στο πορτ-μπαγκάζ. Το σπορτίφ στιλ των δύο μοντέλων ενισχύεται από το κόκκινο χρώμα των δαγκανών και του εμβλήματος TRD και τις μαύρες TRD 19άρες ζάντες ενώ από την πλευρά της, η καμπίνα διακοσμείται από τα εμβλήματα της έκδοσης, κόκκινες ζώνες ασφαλείας, ίδιου χρώματος επιλογέα ταχυτήτων, TRD πατάκια κ.α
 
Αναβαθμίσεις στην ισχύ των δύο μοντέλων δεν υπάρχουν, με την μάρκα να ανακοινώνει πως το μοτέρ που θα εδράζει κάτω από το καπό θα είναι ο 3,5 λίτρων V6 κινητήρας απόδοσης 305 ίππων σε συνδυασμό με 8τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και paddles πίσω από το τιμόνι. Πάντως, όσον αφορά στα υπόλοιπα μηχανικά μέρη, η Τοyota ανακοινώνει πως η απόσταση των αυτοκινήτων από το έδαφος έχει μειωθεί μέσω ενός νέου συστήματος ανάρτησης, ενώ το Camry συγκεκριμένα επωφελείται από μεγαλύτερη στρεπτική ακαμψία κατά 44% μπροστά και 67% πίσω.

Οι TRD εκδόσεις των Camry και Avalon θα έχουν περιορισμένη παραγωγή και θα γίνουν διαθέσιμες από το φθινόπωρο του 2019.

peugeot
skoda