4 φωτογραφίες »

Η Apex Edition προσφέρει νέο bodykit με πίσω μικρή αεροτομή πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ.

Νέα Τοyota Corolla Αpex Edition

4.988 Επισκέψεις στο άρθρο (16/7/2020)

Aυτή είναι η νέα περιορισμένης παραγωγής έκδοση που ετοίμασε η Toyota για την Corolla σεντάν για τους ιδιοκτήτες που θέλουν να ξεχωρίσουν από το πλήθος.


Το 2019 η Toyota προσέφερε στα Camry και Avalon TRD εκδόσεις που περιελάμβαναν μεγάλες ζάντες, σπορ διαχύτες και δυνατά φρένα και τώρα η Corolla σεντάν λαμβάνει μια παρόμοια έκδοση που μπορεί να μην λέγεται TRD αλλά προσφέρει και αυτή πολλά «καλούδια».

Η νέα Apex Εdition βασίζεται στα πιο πλούσια εξοπλιστικά επίπεδα του μοντέλου αποκλειστικά με τον 2λιτρο turbo κινητήρα σε συνδυασμό είτε με CVT είτε με το μηχανικό κιβώτιο της φίρμας. Αν και το μοτέρ δεν λαμβάνει βελτιώσεις, η Toyota ανακοινώνει πως το σεντάν έχει τώρα μειωμένη απόσταση από το έδαφος και έχει πιο σφικτή ανάρτηση κατά 47% μπροστά και κατά 33% πίσω για να βελτιωθεί η ικανότητα του αυτοκινήτου στις στροφές.

Η Apex Edition προσφέρει επίσης νέο bodykit με πίσω μικρή αεροτομή πάνω στην θύρα του πορτ-μπαγκάζ, χάλκινες λεπτομέρειες σε όλο το αμάξωμα, νέες 18άρες ελαφριές ζάντες και καινούριες επιλογές συνδυασμού χρωμάτων. Ανοίγοντας την πόρτα του οδηγού, θα δει κανείς υφασμάτινα ή δερμάτινα καθίσματα, την 8άρα οθόνη αφής για το σύστημα infotainment με λειτουργίες Apple CarPlay και Android Auto.

Tιμές δεν έχουν ανακοινωθεί αλλά έχει γίνει γνωστό πως η Apex Edition θα προσφερθεί για μόνο 6.000 αυτοκίνητα.
 

Mercedes
test center