Η νέα Mito Racer έρχεται σε λευκή εξωτερική απόχρωση με χρωμιομένες λεπτομέρειες και καφέ καλύμματα καθρεπτών.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα Mito Racer έρχεται σε λευκή εξωτερική απόχρωση με χρωμιομένες λεπτομέρειες και καφέ καλύμματα καθρεπτών.

Νέα «αγωνιστική» έκδοση για την Alfa Romeo Mito

6.484 Επισκέψεις στο άρθρο (25/2/2015)

Τη νέα Mito Racer θα παρουσιάσει στη Γενεύη η Alfa Romeo -και θα λανσάρει αμέσως μετά- η οποία αποτελεί στιλιστική έκδοση του ιταλικού μοντέλου με στοιχεία σπορτίφ πολυτέλειας.

Η νέα έκδοση της Mito «ακούει» στο όνομα Mito Racer και είναι η πρόταση της Alfa Romeo για το ιταλικό μικρό μοντέλο, που συνδυάζει σπορ πινελιές με premium χαρακτηριστικά.
Πιο συγκεκριμένα, η νέα Mito Racer έρχεται σε λευκή εξωτερική απόχρωση με χρωμιομένες λεπτομέρειες και καφέ καλύμματα καθρεπτών, ενώ η οροφή του μοντέλου, μιμούμενη το καρό της σημαίας αγώνων, φέρει τους χρωματισμούς μιας μεγάλης σκακιέρας. Επίσης, η νέα Mito Racer «φορά» 17άρες ζάντες αλουμινίου και στο πίσω μέρος, στον ανασχεδιασμένο προφυλακτήρα είναι τοποθετημένη μία χρωμιομένη απόληξη εξάτμισης.
Στο εσωτερικό της εν λόγω έκδοσης, συναντούμε νέα γκρι υφασμάτινα καθίσματα με λεπτομέρειες σε καφέ δέρμα, ενώ τα λογότυπα της έκδοσης είναι «κεντημένα» στα προσκέφαλα. Επιπλέον σπορτίφ στοιχεία αποτελούν τα φινιρίσματα από χρώμιο, καθώς και τα μεταλλικά πεντάλ, μαζί με τα ειδικά πατάκια της εταιρείας. Επίσης, μια μεγάλη οθόνη αφής 5 ιντσών στο ταμπλό δίνει την αίσθηση πολυτέλειας με το σύστημα UConnect infotainment να προσφέρει πολλαπλές λειτουργίες στον οδηγό.
Αναφορικά τώρα με τα μηχανικά μέρη της συγκεκριμένης έκδοσης, η Mito Racer εφοδιάζεται από μια μεγάλη γκάμα κινητήρων, όπως τον 1,3 JTDM diesel των 85 ίππων, αλλά και τον 0,9 λτ. turbo TwinAir με ισχύ 105 & 140 άλογα. Διαθέσιμο μοτέρ επίσης θα είναι και το 1,4 λτ. Multiair με 120 ίππους.
Τέλος, η νέα Alfa Romeo Mito Racer πρόκειται να κάνει επίσημη πρεμιέρα στο Σαλόνι της Γενεύης την ερχόμενη εβδομάδα, ενώ θα φτάσει στις αντιπροσωπείες, σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της εταιρείας, από τον Απρίλιο.

Η οροφή του μοντέλου, μιμούμενη το καρό της σημαίας αγώνων, φέρει τους χρωματισμούς μιας μεγάλης σκακιέρας.

Η οροφή του μοντέλου, μιμούμενη το καρό της σημαίας αγώνων, φέρει τους χρωματισμούς μιας μεγάλης σκακιέρας.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center