Στη Βαρκελώνη η Ford παρουσίασε δύο νέες εφαρμογές για smartphones, που στόχο έχουν την εύρεση –εύκολα- θέσης παρκαρίσματος και της φωνητικής λειτουργίας του ραδιοφώνου.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Στη Βαρκελώνη η Ford παρουσίασε δύο νέες εφαρμογές για smartphones, που στόχο έχουν την εύρεση –εύκολα- θέσης παρκαρίσματος και της φωνητικής λειτουργίας του ραδιοφώνου.

Νέα applications υποβοήθησης οδήγησης από τη Ford

5.766 Επισκέψεις στο άρθρο (27/2/2014)

Η Ford ανακοίνωσε τη δημιουργία νέων εφαρμογών παρκαρίσματος & εξατομικευμένου ραδιοφώνου, ενώ στα πλάνα της εταιρείας είναι η δημιουργία application για την εκτόνωση της κυκλοφοριακής συμφόρησης.

Στο Παγκόσμιο Συνέδριο Τηλεφωνίας, στη Βαρκελώνη η Ford παρουσίασε δύο νέες εφαρμογές για smartphones, που με τη λειτουργία τους μπορούν να διευκολύνουν την καθημερινότητα στην οδήγηση.Ειδικότερα, το Parkopedia είναι μια εφαρμογή, με την οποία οι οδηγοί μπορούν να αναζητούν 15 εκατομμύρια χώρους στάθμευσης με κριτήρια όπως την πλησιέστερη τοποθεσία, την οικονομικότερη εγκατάσταση και τη διαθεσιμότητα, από μία πάντα επικαιροποιημένη βάση δεδομένων που καλύπτει 3.000 πόλεις σε 20 χώρες της Ευρώπης. Επίσης, με το AUPEO! οι οδηγοί μπορούν να επιλέγουν φωνητικά την αγαπημένη τους μουσική από 200 και πλέον ραδιοφωνικούς σταθμούς σε όλο τον κόσμο, να εξατομικεύουν την υπηρεσία και να έχουν πρόσβαση στο ιστορικό των μουσικών επιλογών τους.«Οι πελάτες θέλουν να εντάξουν την καθημερινή ψηφιακή ζωή τους στην οδηγική εμπειρία, ώστε θα παραμένουν συνδεδεμένοι και θα ενημερώνονται εν κινήσει όπως και τις υπόλοιπες ώρες της ημέρας» δήλωσε ο Paul Mascarenas, chief technical officer & vice president της Ford, Research & Innovation. «Με τις νέες συνεργαζόμενες υπηρεσίες του AppLink επεκτείνεται σημαντικά η αυξανόμενη γκάμα εφαρμογών smartphone με φωνητική ενεργοποίηση χωρίς να διασπάται η προσοχή του οδηγού από το δρόμο ή αφήνοντας το τιμόνι.» Παράλληλα, στη Βαρκελώνη ξεκίνησε και η νέα καμπάνια «EcoSport Live» για το νέο compact SUV της γερμανικής εταιρείας, όπου θα γίνει μία αποκλειστική συναυλία με τη συμμετοχή 10 ανερχόμενων καλλιτεχνών από όλη την Ευρώπη. Σημειωτέον ότι η Ford θα παραχωρήσει μέχρι και 100 νέα Ford EcoSport SUV για ένα εξάμηνο σε bloggers από το χώρο της μουσικής, της μόδας, της εστίασης και του αθλητισμού από Αυστρία, Βέλγιο, Γαλλία, Γερμανία, Ιρλανδία, Ιταλία, Ολλανδία, Ισπανία, Ελβετία και Ηνωμένο Βασίλειο. Οι bloggers θα δοκιμάσουν το Ford SYNC με AppLink και θα μοιραστούν τις οδηγικές εμπειρίες τους στα social media. Επιπλέον, η Ford προσφέρει τη δυνατότητα παραγγελίας 1.000 EcoSport SUV μέσω Facebook. Οι αγοραστές του EcoSport μπορούν να διαμορφώσουν το νέο τους SUV online και να παραγγείλουν το όχημά τους μέσα από το site κοινωνικής δικτύωσης.Τέλος, σε ανοιχτό διαγωνισμό για προγραμματιστές, η Ford προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους να δημιουργήσουν εφαρμογές που συμβάλλουν στην αποσυμφόρηση της κυκλοφορίας, μέσω της πλατφόρμας OpenXC. Χρησιμοποιώντας την ερευνητική πλατφόρμα OpenXC της Ford, οι προγραμματιστές θα μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες από τα οχήματά τους, όπως συντεταγμένες GPS, ή πληροφορίες για την κατάσταση λειτουργίας των καθαριστήρων και προβολέων. Οι πληροφορίες μπορούν να αξιοποιηθούν από εφαρμογές ώστε να παρέχουν στους οδηγούς ή σε προσεχή με αυτοματοποιημένες λειτουργίες οχήματα μία πολύ ακριβή και λεπτομερή εικόνα των κυκλοφοριακών, οδικών και καιρικών συνθηκών στο πλαίσιο ενός δικτύου συνδεδεμένων οχημάτων.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto