Η Mercedes μεγάλωσε τη γκάμα της ηλεκτρικής EQC.
3 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η Mercedes μεγάλωσε τη γκάμα της ηλεκτρικής EQC.

Νέα βασική Mercedes EQC και έκδοση AMG Line

2.710 Επισκέψεις στο άρθρο (17/2/2021)

Η Mercedes μεγάλωσε τη γκάμα της ηλεκτρικής EQC, προσθέτοντας στη βάση της ένα νέο μοντέλο, ενώ ταυτόχρονα αποκάλυψε και μία πιο σπορ έκδοση του χωρίς ρύπους SUV.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »


Η Mercedes συνεχίζει να βαδίζει στο δρόμο της ηλεκτροκίνησης και το νέο της βήμα πάνω σε αυτή την κατεύθυνση αφορά την έλευση της νέας βασικής EQC 400 4Matic, αλλά και της σπορ έκδοσης του μοντέλου με την ονομασία EQC 400 4Matic AMG Line, μεγαλώνοντας έτσι τις επιλογές του αμιγώς ηλεκτρικού SUV.
 
Μιλώντας για την EQC 400 4Matic AMG Line, το μοντέλο αποκτά το ομώνυμο πακέτο, που μεταξύ άλλων προσφέρει μία μαύρη μάσκα με χρωμιωμένες λεπτομέρειες, νέες ποδιές μπροστά και πίσω, μαύρης απόχρωσης διαχύτη και ζάντες 19 ιντσών σε γκρίζο φινίρισμα. Στο εσωτερικό το δέρμα είναι άφθονο και κοσμείται από χρωματιστές ραφές, ενώ ακόμα περιλαμβάνονται ένα σπορ δερμάτινο τιμόνι, σπορ πεντάλ και πατάκια AMG. Η EQC 400 4Matic AMG Line διαθέτει επίσης το πακέτο εσωτερικού φωτισμού, ένα προηγμένο σύστημα ήχου και την τεχνολογία active parking assist με parktronic.
 
Όλες οι εκδόσεις της EQC έρχονται στάνταρ με ενσωματωμένο φορτιστή 11 kW που επιτρέπει γρήγορη φόρτιση της μπαταρίας έως 80 kWh είτε από Wallbox είτε σε δημόσιους σταθμούς φόρτισης. Θυμίζουμε πως η EQC εξοπλίζεται από δύο μοτέρ με συνδυαστική ισχύ 408 ίππους και 760 Nm ροπής.     
 
Κλείνοντας όπως ανακοίνωσε η μάρκα, η νέα βασική EQC 400 4Matic ξεκινά στην αγορά της Γερμανίας από τις 66.068,80 ευρώ συμπεριλαμβανομένου του φόρου, ενώ η πιο σπορ έκδοση AMG Line από 73,208,80 ευρώ. Η Mercedes αναφέρει πως αμφότερα τα μοντέλα είναι διαθέσιμα προς παραγγελία, ενώ οι πρώτες παραδόσεις θα γίνουν από τον προσεχή Μάιο.   

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center