Η νέα έκδοση Mercedes SLK 200 Radar Safety Edition θα φέρει ένα εξοπλιστικό σπορ πακέτο της AMG με αισθητικές κυρίως αλλαγές.
2 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Η νέα έκδοση Mercedes SLK 200 Radar Safety Edition θα φέρει ένα εξοπλιστικό σπορ πακέτο της AMG με αισθητικές κυρίως αλλαγές.

Νέα ειδική έκδοση της Mercedes SLK 200

7.001 Επισκέψεις στο άρθρο (7/10/2013)

Η Mercedes ανακοίνωσε μια νέα ειδική έκδοση της SLK 200, την Radar Safety Edition, με ένα εξοπλιστικό σπορ πακέτο της AMG, αισθητικών κυρίως βελτιώσεων και πολλά συστήματα ασφαλείας.

Η γερμανική φίρμα επιβεβαίωσε ότι θα βγάλει στην παραγωγή μια ειδική έκδοση της SLK 200, την Radar Safety Edition, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό 100 οχημάτων και θα προσφέρεται σε λευκό χρώμα.Αναλυτικότερα, η εν λόγω έκδοση θα διαθέτει ένα σπορ εξοπλιστικό πακέτο της AMG, που περιλαμβάνει νέο μπροστινό προφυλακτήρα, ανασχεδιασμένα μαρσπιέ, βελτιωμένα φρένα (από την AMG) και 18άρες ζάντες αλουμινίου.Στο εσωτερικό δεν θα υπάρχουν πολλές αλλαγές, όμως θα κυριαρχούν τα κόκκινα δερμάτινα καθίσματα (από Nappa) και πολλά extra συστήματα ασφαλείας, όπως άλλωστε υπονοεί και το όνομα της έκδοσης, με κυριότερα τα: Distronic Plus, Brake Assist Plus, Blind Spot Assist και σύστημα Υποβοήθησης Διατήρησης Λωρίδας.Στο μηχανικό κομμάτι θα χρησιμοποιηθεί ο 1,8 λτ. turbo της standard έκδοσης, που παράγει 184 ίππους και 270 Nm ροπής.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

PEUGEOT NEW EVANS
4green