3 φωτογραφίες »

Νέα έκδοση Nightshade του Toyota Prius

9.117 Επισκέψεις στο άρθρο (28/5/2021)

Μία νέα ειδική έκδοση με την ονομασία Nightshade πρόσφερε στο Prius η Toyota, η οποία ουσιαστικά κάνει αυτό που λέει η ονομασία της, του δίνει μία ολοκληρωτικά μαύρη εμφάνιση.

Η Toyota είχε προειδοποιήσει για την έλευση της νέας ειδικής έκδοσης Nightshade για το Prius και πλέον προχώρησε στα επίσημα αποκαλυπτήριά της. Αν δεν σας αρέσει η total black εμφάνιση του υβριδικού μοντέλου, η Toyota το προσφέρει επίσης σε Super White και Silver Metallic χρώμα, ενώ ανεξάρτητα από το χρώμα θα είναι διαθέσιμο με κίνηση στους μπροστά ή και στους τέσσερις τροχούς.
                      
Μιλώντας για την εξωτερική εμφάνιση του Toyota Prius Nightshade, όπως προαναφέραμε στεκόμαστε στα έξτρα μαύρα χαρακτηριστικά που λαμβάνει (πέρα από το χρώμα) τα οποία και βρίσκουμε στους προβολείς, στα καπάκια των πλευρικών καθρεπτών και στις λαβές των θυρών. Η κεραία στο πίσω μέρος της οροφής που θυμίζει πτερύγιο καρχαρία ακολουθεί σε χρωματισμό τα υπόλοιπα μέρη του αυτοκινήτου, ενώ το ίδιο συμβαίνει και με τους τροχούς.
 
Στο εσωτερικό, το Prius Nightshade διαθέτει μια ημι-γυαλιστερή μαύρη κεντρική κονσόλα και ένα θερμαινόμενο τιμόνι. Παράλληλα η οθόνη τους συστήματος infotainment 7,0 ιντσών δίνει πρόσβαση σε εφαρμογές όπως τα Android Auto, Apple CarPlay και Amazon Alexa. Παράλληλα διατίθεται με στερεοφωνικό JBL έξι ηχείων και Qi ασύρματο φορτιστή smartphone. Τέλος, όπως και τα άλλα Toyota, το Prius Nightshade διαθέτει τη σουίτα τεχνολογίας και ασφάλειας Safety Sense 2.0.  

Οι τιμές του μοντέλου δεν έχουν ανακοινωθεί, ενώ μένει να ξεκαθαριστούν και οι αγορές στις οποίες θα προσφερθεί.

ELASTIKA 2024
OPEL