Νέα έκδοση Signature για Peugeot 208 & 2008

7.236 Επισκέψεις στο άρθρο (13/6/2019)

Τα νέα Peugeot 208 και 2008 Signature είναι οι φρέσκιες εκδόσεις των best seller μοντέλων της γαλλικής μάρκας που έρχονται με πλούσια δώρα στο στάνταρ εξοπλισμό. Μεταξύ άλλων έχετε 60GB δωρεάν internet on board!

Η Peugeot λανσάρει τη νέα έκδοση Signature για τα 208 και 2008 την οποία και εφοδιάζει με πλούσια δώρα σε εξοπλισμό ασφάλειας και άνεσης. Πιο συγκεκριμένα, όσον αφορά στην οδική ασφάλεια, η νέα έκδοση δίνει δώρο το σύστημα τελευταίας γενιάς Active City Brake που προειδοποιεί για πιθανή πρόσκρουση και αν δεν αντιδράσει ο οδηγός, φρενάρει αυτόματα.

Έπειτα, σε τεχνολογικό επίπεδο τα νέα 208 και 2008 Signature έχουν σύστημα infotainment με οθόνη αφής 7 ιντσών, συμβατό με Apple CarPlay και Android Auto ή MirroLink, ενώ στα highlights του εξοπλισμού είναι τα 60GB δωρεάν δεδομένα σε WiFi on board.
 

Από εκεί και έπειτα, στο στάνταρ εξοπλισμό προσφέρονται ευκολίες που συνήθως εφοδιάζουν ανώτερες κατηγορίες και αυξάνουν την πρακτικότητα και την εργονομία των δύο μοντέλων, όπως: αυτόματα φώτα και υαλοκαθαριστήρες, ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι καθρέπτες, αυτόματα παράθυρα εμπρός και πίσω, φιμέ κρύσταλλα πίσω, φωτοχρωματικός μεσαίος καθρέπτης κ.α. Το σαλόνι, τέλος, έχει καθίσματα γαλλικής σχεδίασης με επένδυση "Cran" Mistral και στυλάτες μπλε ραφές στο 208 και Tokyo Mistral με μπλε ραφές στο 2008.

Τέλος, η γκάμα των κινητήρων με την οποία θα προσφέρονται τα δύο μοντέλα παραμένει των γνωστών «οικογενειών» PureTech και Blue HDi με χωρητικότητα από 1,2 λτ. και ισχύ έως και 130 άλογα. Να σημειώσουμε πως, όπως και στις υπόλοιπες εκδόσεις, έτσι και σε αυτή την περίπτωση διατίθεται 5ετής πλήρη εργοστασιακή εγγύηση.

Οι τιμές της νέας έκδοσης Signature για το Peugeot 208 ξεκινούν από 13.400 ευρώ, ενώ για το 2008 από 16.450 ευρώ. Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να απευθυνθείτε στο επίσημο ελληνικό site της Peugeot (www.peugeot.gr).

Toyota
test center