Μία νέα έκδοση του Volkswagen Amarok παρουσιάστηκε και επίσημα από τη γερμανική φίρμα.

Νέα έκδοση του Amarok

3.169 Επισκέψεις στο άρθρο (18/1/2018)

Μία νέα έκδοση του Volkswagen Amarok παρουσιάστηκε και επίσημα από τη γερμανική φίρμα, στην οποία κυριαρχεί το γκρι χρώμα και για αυτό το λόγο φέρνει την ονομασία Dark Label.

Το συγκεκριμένο Pick-Up περιορισμένης έκδοσης, έχει βαμμένο το αμάξωμά του σε γκρι μεταλλικό χρώμα που ονομάζεται Carbon Steel, ενώ σε κάποια σημεία του, όπως τα καπάκια των καθρεφτών, οι λαβές των θυρών και ο πίσω προφυλακτήρας έχει ακόμα πιο σκούρα απόχρωση.
 
Επιπλέον υπάρχουν ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών, ενώ ορατή είναι και η επιγραφή «Dark Label» στο κάτω μέρος των θυρών. Ολοκληρώνοντας με το εξωτερικό πρέπει να σημειωθεί πως το μοντέλο προσφέρεται και σε άλλα δύο σκούρα χρώματα, όπως είναι τα Deep Black Pearl (μαύρο) και Matte Indium Gray (ματ γκρι).
Σε ότι αφορά το εσωτερικό του Amarok Dark Label και εκεί επικρατεί η σκούρα απόχρωση, καθώς οι κατασκευαστές έχουν εγκαταστήσει μια μαύρη επένδυση στο ταμπλό, καθίσματα καλυμμένα από δέρμα Alcantara, αλλά και μοναδικά πατάκια Dark Label. Επιπλέον μέρος του βασικού εξοπλισμού αποτελούν μεταξύ άλλων ένα σύστημα ψυχαγωγίας, το οποίο συνδυάζεται με μια οθόνη 6.33 ιντσών, ηλεκτρικοί θερμαινόμενοι πλαϊνοί καθρέφτες και αυτόματοι προβολείς και υαλοκαθαριστήρες.
 
Αναφορικά με τον κινητήρα κάτω από το καπό θα βρίσκεται ο V6 3,0 λίτρων κινητήρας, που προσφέρει 204 ίππους και 500 Nm ροπής και στέλνει την ισχύ και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου 8 ταχυτήτων.
 
Τέλος αξίζει να σημειωθεί πως η παραγωγή του μοντέλου θα περιοριστεί σε μόλις 200 μονάδες και η τιμή του στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου ξεκινά από τις 33.650 λίρες (περίπου 38.000 ευρώ).    

PEIRAIOS LEASING
OPEL