Στην εικόνα βλέπετε το Golf GTI.

Νέα έκδοση του Golf GTI φέρνει η VW

6.843 Επισκέψεις στο άρθρο (6/9/2018)

Μία νέα έκδοση του Golf GTI αναμένεται να παρουσιάσει η Volkswagen, η οποία θα έχει την ονομασία Rabbit Edition.

Αυτό αναφέρουν σε δημοσιεύματά τους μέσα του εξωτερικού, τα οποία υπογραμμίζουν πως η γερμανική φίρμα δεν έχει δώσει στη δημοσιότητα μέχρι στιγμής ούτε τις εικόνες, αλλά ούτε και πληροφορίες σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά που θα συνοδεύουν το νέο μοντέλο.
 
Ωστόσο σύμφωνα με τις φήμες το Volkswagen Golf GTI Rabbit Edition θα έχει τα χαρακτηριστικά που χρειάζεται για να ξεχωρίζει από τα υπόλοιπα Golf GTI. Το πρώτο από αυτά λέγεται πως θα είναι οι τέσσερις χρωματικές επιλογές (μπλε, γκρι, άσπρο και μαύρο) για το εξωτερικό μέρος, ενώ παρούσες θα είναι και οι αλουμινένιες ζάντες 18 ιντσών, όπως και μία μαύρη αεροτομή αλλά και ίδιο χρώματος καπάκια για τους πλαϊνούς καθρέφτες.
Από κει και πέρα, σύμφωνα πάντα με τη φημολογία που έχει αναπτυχθεί, μέρος της νέας έκδοσης θα αποτελούν οι LED  προβολείς, το σύστημα keyless αλλά και τα ειδικά πατάκια που θα φέρουν ενσωματωμένο το όνομα της έκδοσης.
 
Η VW δεν έχει πει εάν το Golf GTI Rabbit Edition θα είναι μηχανικά διαφορετικό από άλλα μοντέλα, αλλά κατά πάσα πιθανότητα δεν θα είναι. Κατά συνέπεια, αναμένουμε να δούμε τον υπερτροφοδοτούμενο τετρακύλινδρο κινητήρα 2.0-λίτρων να παραμείνει ανέγγιχτος, κάτι που σημαίνει πως οι 220 ίπποι θα συνεχίσουν σταθερά να κινούν το μοντέλο που θα μπορεί να εξοπλιστεί είτε με χειροκίνητο κιβώτιο έξι ταχυτήτων, είτε με εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη.
 
Τέλος για αυτούς που παραξενεύονται για την ονομασία της έκδοσης Rabbit (κουνέλι στα ελληνικά), να θυμίσουμε πως η ίδια ονομασία χρησιμοποιήθηκε τόσο στην πρώτη όσο και στην πέμπτη γενιάς του οχήματος.      

Toyota
moto