Νέα έκδοση του ΜΧ-5 από τη Mazda για άτομα με κινητικά προβλήματα!
7 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέα έκδοση του ΜΧ-5 από τη Mazda για άτομα με κινητικά προβλήματα!

2.920 Επισκέψεις στο άρθρο (29/9/2022)

Μία νέα έκδοση του ΜΧ-5 προσαρμοσμένη κατάλληλα για άτομα με κινητικά προβλήματα δημιούργησε και πουλάει η Mazda!

Γιατί όχι και σε άλλα μοντέλα;

Ως μέρος της προσπάθειας της Mazda να κάνει το ΜΧ-5 να απευθύνεται σε ολοένα και ευρύτερο κοινό, η ιαπωνική φίρμα δημιούργησε μια νέα ειδική έκδοση του μοντέλου, η οποία απευθύνεται σε ανθρώπους με κινητικά προβλήματα. Το μοντέλο αφορά αρχικά την τοπική ιαπωνική αγορά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Γκάζι και φρένο στο χέρι με μοχλό

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η εταιρεία, το ειδικό ΜΧ-5 για άτομα που πάσχουν από σωματική αναπηρία, θα πωλείται τόσο με την τυπική υφασμάτινη οροφή, όσο και με την προδιαγραφή RF σε στιλ targa. Κάνοντας μία αναφορά στις αλλαγές που έχουν σημειωθεί, η σημαντικότερη βρίσκεται στην κεντρική κονσόλα εκεί όπου έχει τοποθετηθεί ένας μοχλός που αντικαθιστά τα πεντάλ γκαζιού και φρένων. Ο οδηγός το τραβάει για να επιταχύνει και το σπρώχνει για να επιβραδύνει. Επιπλέον, ένα προαιρετικό «μπράτσο» είναι τοποθετημένο στο τιμόνι για να επιτρέπει τον χειρισμό του τιμονιού με το ένα χέρι.

Στη θέση του συνοδηγού φυλάσσεται το καροτσάκι

Οι ιδιοκτήτες μπορούν να αποθηκεύσουν το αναπηρικό καροτσάκι στη θέση του συνοδηγού. Διατίθεται κάλυμμα για αυτό, καθώς και πλευρική στήριξη για ευκολότερη είσοδο και έξοδο από το αυτοκίνητο. Όπως είναι φυσικό, το MX-5 πωλείται αποκλειστικά με το εξατάχυτο αυτόματο κιβώτιο.

Συνέχεια του άρθρου >>>
BRIDGESTONE TURANZA 6
moto