Η Lincoln παρουσίασε τη νέα της λιμουζίνα, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και διαθέτει αντικρίστηκα ανοιγόμενες πόρτες.

η Lincoln αναφέρει πως ανοίγουν κατά 90 μοίρες, δημιουργώντας έτσι μεγάλο άνοιγμα.

Tο εσωτερικό χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια.

Στα μηχανικά σύνολα όλα τα μοντέλα θα προσφερθούν αποκλειστικά με έναν 3.0-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα που παράγει 400 ίππους και 542 Nm ροπής.

Νέα λιμουζίνα της Lincoln

1.999 Επισκέψεις στο άρθρο (17/12/2018)

Η Lincoln παρουσίασε τη νέα της λιμουζίνα, η οποία θα κατασκευαστεί σε περιορισμένο αριθμό μονάδων και διαθέτει αντικριστά ανοιγόμενες πόρτες.

Μία νέα ειδική έκδοση της Continental παρουσίασε η Lincoln, προσφέροντας στη λιμουζίνα της αντικρίστηκα ανοιγόμενες πόρτες, οι οποίες κάνουν την επιστροφή τους προκειμένου να αποτίσουν φόρο τιμής στο μοντέλο που σχεδιάστηκε και παρουσιάστηκε στη δεκαετία του 1960.
 
Με το πλήρες όνομά της να είναι Lincoln Continental Coach Door Edition, η εταιρεία αναμένεται να κατασκευάσει μόλις 80 μονάδες της λιμουζίνας, αριθμός όχι τυχαίος, καθώς γιορτάζει την 80η επέτειο της Continental.
Η ειδική αυτή έκδοση της Continental έρχεται με μεγαλύτερο μεταξόνιο (κατά 15,24 εκατοστά) από το στάνταρ μοντέλο, επιτρέποντας την εγκατάσταση μεγαλύτερων θυρών. Το επιπλέον μήκος προσφέρει μεγαλύτερο χώρο για τα πόδια των πίσω επιβατών, ενώ φτάνοντας στο χαρακτηριστικό γνώριμα των αντικρίστηκα ανοιγόμενων θυρών, η Lincoln αναφέρει πως ανοίγουν κατά 90 μοίρες, δημιουργώντας έτσι μεγάλο άνοιγμα.
 
Όπως είναι φυσικό το εσωτερικό χαρακτηρίζεται από πολυτέλεια, με τα καθίσματα να έχουν έως και 30 τρόπους ρύθμισης, ενώ διαθέσιμο είναι και το head-up display που είναι λειτουργικό ακόμα και όταν ο οδηγός το κοιτά φορώντας γυαλιά ηλίου polarized.
 
Τέλος στα μηχανικά σύνολα, όλα τα μοντέλα θα προσφερθούν αποκλειστικά με έναν 3.0-λίτρων twin-turbo V6 κινητήρα που παράγει 400 ίππους και 542 Nm ροπής.                  

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto