Τeaser εικόνα του νέου concept.

To νέο Sonata.

Το νέο Ioniq.

Νέα μοντέλα φέρνει η Hyundai στο Λ. Αντζελες

1.938 Επισκέψεις στο άρθρο (19/11/2019)

Γεμάτο πρεμιέρες θα είναι το περίπτερο της Hyundai στην Έκθεση του Λος Αντζελες. Τι μοντέλα πρέπει να περιμένουμε;

Tην προηγούμενη εβδομάδα η Hyundai έδωσε στο φως ένα teaser για το plug-in υβριδικό crossover σε μορφή concept που ετοιμάζει και τώρα η εταιρεία επιβεβαίωσε πως θα το πλαισιώσει στην Έκθεση του Λος Αντζελες με άλλα τέσσερα μοντέλα.

Ακριβείς πληροφορίες σχετικά με το τι πρέπει να περιμένουμε δεν έχουν αποκαλυφθεί αλλά γίνεται λόγος μέσα από πηγές κοντά στο στρατόπεδο της φίρμας πως θα πρόκειται για μια σειρά από concept και μοντέλα παραγωγής με κινητήρες βενζίνης, plug-in και ηλεκτρικά υβριδικά κινητήρια σύνολα.

Στο νέο της teaser μάλιστα η Hyundai κάνει λόγο πως «θα γίνει το ντεμπούτο 5 οχημάτων συμπεριλαμβανομένων δύο ή περισσότερων concept», χωρίς ωστόσο να έχει γίνει γνωστό για τι είδους αυτοκίνητα μιλάμε.

Οι φήμες κάνουν λόγο πως το ένα από αυτά θα είναι μια εξελιγμένη έκδοση του Santa Cruz concept που πρωτοεμφανίστηκε τέσσερα χρόνια πριν στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Βόρειας Αμερικής. Η Hyundai θα βάλει το pick-up σε παραγωγή και πιθανότατα θέλει να δώσει μια καλή «γεύση» για στο κοινό για το επερχόμενο μοντέλο.

Ένα άλλο αυτοκίνητο που θα μπορούσε να κάνει ντεμπούτο είναι το Sonata N ή το Sonata σε έκδοση Ν Line. H εταιρεία έχει επιβεβαιώσει στο παρελθόν πως έχει στα σκαριά μια πιο ισχυρή έκδοση του μοντέλου με ισχύ 275 άλογα αλλά από τότε δεν έχει προχωρήσει σε καμιά σχετική ανακοίνωση.
 
 

AUTOFIT PASXA
4green