Νέα παράταση για τα τέλη κυκλοφορίας!

3.855 Επισκέψεις στο άρθρο (11/1/2019)

Το υπουργείο Οικονομικών εξέδωσε νέα απόφαση με την οποία παρατείνεται η προθεσμία πληρωμής των τελών κυκλοφορίας μέχρι τα τέλη Ιανουαρίου. Δείτε ποια είναι η μόνη προϋπόθεση.

Όπως σας ενημερώσαμε και νωρίτερα μέσα στη μέρα η προθεσμία πληρωμής έληγε σήμερα, όμως, όπως όλα δείχνουν το επιτελείο του υπουργείου Οικονομικών αποφάσισε να δώσει μια έξτρα παράταση έως και τα τέλη Ιανουαρίου.
 

Σύμφωνα με πληροφορίες που ήρθαν στο φως της δημοσιότητας, αιτία τούτης της παράτασης είναι η διευκόλυνση των φορολογουμένων με αφορμή την κακοκαιρία που έπληξε τη χώρα και είχε ως αποτέλεσμα αρκετοί από εκείνους που όφειλαν τα τέλη κυκλοφορίας να μην μπορούν να προχωρήσουν στην πληρωμή τους.

Μάλιστα, η σχετική υπουργική απόφαση πρόκειται να υπογραφεί από την υφυπουργό Οικονομικών Κατερίνα Παπανάτσιου, έχοντας ως μόνη και βασική προϋπόθεση, η πληρωμή να γίνει στα υποκαταστήματα της Εφορίας. Τέλος, σημειώνουμε πως, με αυτό τον τρόπο πέραν της διευκόλυνσης των πολιτών αναμένεται να μπουν αρκετά χρήματα στα ταμεία του Δημοσίου.

ELASTIKA 2024
moto