Την περασμένη εβδομάδα οι άνθρωποι της Morgan κατασκεύασαν το τελευταίο σπορ αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο πλαίσιο.

Νέα πλατφόρμα η Morgan μετά από 84 χρόνια

1.556 Επισκέψεις στο άρθρο (13/7/2020)

Την παροιμία το καλό πράγμα αργεί να γίνει φαίνεται πως υιοθέτησε η Morgan, η οποία χρειάστηκε 84 χρόνια για να αλλάξει την πλατφόρμα της, κάτι το οποίο εν τέλει έκανε.

Η χαλύβδινη αρχιτεκτονική σκάλας που επί χρόνια αποτέλεσε τη βάση του ιδιαίτερου σπορ αυτοκίνητο Morgan Plus 4 αν και αρχικά κυκλοφόρησε το 1936 στη διάρκεια των ετών έλαβε κάποιες διαφοροποιήσεις, όμως στη ουσία παρέμεινε σε πολύ μεγάλο βαθμό πιστό στο αρχικό σχέδιο. Ωστόσο ήρθε η ώρα για να αλλαχτεί.
 
Έτσι οι άνθρωποι της μάρκας όπως ενημέρωσαν, την περασμένη εβδομάδα κατασκεύασαν το τελευταίο σπορ αυτοκίνητο με το συγκεκριμένο πλαίσιο και στη συνέχεια το παρέδωσαν σε έναν από τους πιο πιστούς πελάτες της μάρκας.
 
Πλέον η βρετανική φίρμα θα κάνει χρήση μίας ελαφρύτερης και ισχυρότερης πλατφόρμας, κατασκευασμένη από αλουμίνιο. Μία αρχιτεκτονική που έκανε το ντεμπούτο της πέρυσι μέσω του Plus 6 και από τούδε και στο εξής αναμένεται  να αναλάβει πρωταγωνιστικό ρόλο.  
 
Κλείνοντας, στην ενημέρωση που έκανε η Morgan με την οποία παράλληλα αποχαιρετά την εν λόγω αρχιτεκτονική, αναφέρει πως η 84ετής συνεχής παρουσία της αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ. Μέσα σε αυτά τα χρόνια ο συνολικός αριθμός αυτοκινήτων που κατασκευάστηκαν έφτασαν τις 35.000!

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda