Αναλυτικές πληροφορίες αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

Το φυλλάδιο αναφέρει πως θα εξοπλίζεται με μια νέα έκδοση του συστήματος G-Vectoring Control.

Νέα στοιχεία για το καινούριο μοτέρ του CX-5

2.408 Επισκέψεις στο άρθρο (24/9/2018)

Oι πληροφορίες που ήθελαν το CX-5 να εξοπλίζεται με νέο turbo μοτέρ επιβεβαιώνονται μετά και από τη διαρροή ενός φυλλαδίου της μάρκας.

Τις αλλαγές που αναμένεται να έχει το Mazda CX-5 φαίνεται πως αποκάλυψε ένας χρήστης του Reddit, όταν σύμφωνα με τον ίδιο, επισκέφτηκε μια αντιπροσωπεία της μάρκας για να αγοράσει ένα Mazda6. O χρήστης αναφέρει πως ο πωλητής που ήταν εκεί θέλησε να τον ενημερώσει για όλα τα μοντέλα της γκάμας και ότι τελικά κατέληξε, μάλλον άθελα του, να του αποκαλύψει τις αναβαθμίσεις που πρέπει να περιμένουμε από το αναβαθμισμένο CX-5 που θα έρθει το επόμενο έτος.

Το πρώτο πράγμα στο οποίο έπεσε το μάτι μας είναι η προσθήκη του υπερτροφοδοτούμενου SkyActiv-G μοτέρ των 2,5 λίτρων που διατίθεται ήδη στα Mazda6 και CX-9. Περαιτέρω πληροφορίες δεν υπάρχουν, η ιπποδύναμη του μοτέρ όμως αναμένεται να φτάνει τους 253 ίππους και τα 420 Nm ροπής, θα γίνει δηλαδή αρκετά πιο ισχυρό σε σχέση με το τωρινό μοντέλο που φτάνει σε ισχύ μόνο τα 189 άλογα.
 
Ακόμα, το φυλλάδιο αναφέρει πως θα εξοπλίζεται με μια νέα έκδοση του συστήματος G-Vectoring Control ενώ αρκετές φαίνεται πως θα είναι οι διαφοροποιήσεις στον εσωτερικό διάκοσμο του μοντέλου. Πιο συγκεκριμένα, το CX-5 GT θα έχει νέο πίνακα οργάνων, νέα πίσω καθίσματα, μεγαλύτερο στάνταρ εξοπλισμό, νέες ζάντες κ.α

Αναλυτικές πληροφορίες αναμένονται μέσα στους επόμενους μήνες.

PEIRAIOS LEASING
moto