Νέες Maserati Ghibli & Levante F Τributo
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Νέες Maserati Ghibli & Levante F Τributo

3.486 Επισκέψεις στο άρθρο (14/10/2021)

Οι συλλεκτικές εκδόσεις έχουν σκοπό να τιμήσουν τις αγωνιστικές ρίζες της Ιταλικής εταιρίας και πιο συγκεκριμένα τον Juan Manuel Fangio.

Ghibli και Levante σε δύο ξεχωριστά χρώματα

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Η συλλεκτική έκδοση θα είναι διαθέσιμη και για τα  δύο μοντέλα, Ghibli και Levante, σε δύο ξεχωριστές χρωματικές επιλογές και στιλιστικές αλλαγές που τις διαφοροποιεί από την υπόλοιπη γκάμα. Την δυνατότητα να τις έχουν στα χέρια τους, θα έχουν πλέον οι αγοραστές της Αμερικής αλλά και του Καναδά.
 

Πίσω στο 1954 ξεκινάει η αγωνιστική ιστορία

Το F της ειδικής αυτής έκδοσης προέρχεται από το όνομα του Juan Manuel Fangio, που οδήγησε το πρώτο αγωνιστικό της εταιρίας στο ξεκίνημά της στη Formula 1 το 1954, ενώ το Tributo σημαίνει φόρος τιμής.
 

Μπλε και κόκκινο στα χρώματα της Modena

Οι δύο διαθέσιμες χρωματικές επιλογές θα είναι σε μπλε Azzurro Tributo, που αντιπροσωπεύει τα χρώματα της Modena, πατρίδα της Maserati και κόκκινο Rosso Tributo, που είναι το αγωνιστικό χρώμα της Ιταλίας. Επίσης και τα δύο μοντέλα φοράνε κίτρινες δαγκάνες και μαύρες ζάντες των 21 ιντσών.
 

Από 85.200 ευρώ η ειδική έκδοση

Οι διαφορές δεν σταματάνε μόνο στη εξωτερική εμφάνιση αφού οι ειδικές Ghibli και Levante εξοπλίζονται με φουλ μαυρο δερματινο σαλόνι με κόκκινες-κίτρινες ραφές, δίνοντας ακόμα πιο σπορτίφ αίσθηση. Οι τιμές για την Ghibli F Tributo ξεκινάνε από 85.200 ευρώ ενώ για την Levante στα 91.840 ευρώ.

Θεωρείτε ότι είναι πολλά τα λεφτά για απλά ένα χρώμα και κίτρινες δαγκάνες ή είστε υποστηρικτές τέτοιων ειδικών εκδόσεων;

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Mercedes
test center