5 φωτογραφίες »

Νέες εικόνες για το εσωτερικό της Mercedes S-Class

11.705 Επισκέψεις στο άρθρο (13/8/2020)

H Μercedes παρουσίασε νέες εικόνες για το εσωτερικό της νέας γενιάς S-Class. H ναυαρχίδα της φίρμας θα ντεμπουτάρει αυτόν τον Σεπτέμβριο.

Είναι γεγονός πως όλες οι μάρκες προσπαθούν να βελτιώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο την σχεδίαση του εσωτερικού διάκοσμου στα αυτοκίνητα τους, προσφέροντας μεγαλύτερη πρακτικότητα και εργονομία αλλά και πλήθος νέων συστημάτων με σκοπό να διευκολύνουν την οδήγηση… και τον οδηγό.

Όπως είναι φυσικό οι απαιτήσεις για όλα τα παραπάνω αυξάνονται όταν το αυτοκίνητο για το οποίο μιλάμε είναι η νέα Mercedes S-Class. Πριν από λίγες εβδομάδες η Mercedes έφερε στο φως κάποιες πρώτες εικόνες από το εσωτερικό της νέας S-Class βάζοντας στο επίκεντρο τις οθόνες που θα φέρει στον εξοπλισμό της και τώρα επανέρχεται με νέες φωτογραφίες της καμπίνας για να αναδείξει τον κρυφό φωτισμό (ambient lighting) που θα έχει η νέα γενιά.

Η Mercedes δεν τονίζει μόνο την όμορφη ατμόσφαιρα που θα επικρατεί στην νέα S-Class αλλά δίνει έμφαση στο γεγονός πως ο φωτισμός θα προσφέρει υπηρεσίες και στην ασφάλεια των επιβατών. Συγκεκριμένα, σε συνεργασία με το σύστημα ανίχνευσης τυφλών σημείων, ο φωτισμός θα γίνεται κόκκινος σε περίπτωση που επίκειται σύγκρουση του αυτοκινήτου με κάποιο εμπόδιο, με πεζό ή με κάποιο άλλο αυτοκίνητο.

Η νέα S-Class θα διαθέτει έναν πιο προηγμένο βοηθό φωνής με υποστήριξη για 27 γλώσσες και καλύτερη κατανόηση του τι λένε οι επιβάτες. Ακόμα και εκείνοι που κάθονται στις πίσω θέσεις θα μπορούν να κάνουν χρήση του συστήματος μέσω μικροφώνων που βοηθούν επίσης το MBUX να καταλάβει από πού προέρχεται η φωνή. Μεταξύ άλλων ο φωνητικός έλεγχος μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τις ρυθμίσεις των θερμαινόμενων καθισμάτων που προσφέρουν και μασάζ, ως εναλλακτική λύση των χειριστηρίων στις πόρτες ή τα εικονικά κουμπιά που είναι ενσωματωμένα στις πίσω οθόνες.
 
Το ντεμπούτο της νέας Mercedes S-Class θα γίνει τον Σεπτέμβριο.
 

FORD E-TRANSIT
OPEL