• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Στο εξωτερικό οι αλλαγές εντοπίζονται στα πιο σκούρα φωτιστικά σώματα και στο μαύρο χρωματισμό των «νεφρών».

Στο εσωτερικό συναντούμε ανάλογα με την έκδοση νέο σπορ τιμόνι, επενδύσεις δέρματος και τμήματα από αλουμίνιο, ανθρακονήματα και χρώμιο.

Νέες εκδόσεις BMW Σειρά 3

Διαβάστηκε από 4045 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 11/5/2017

Η BMW θα προσφέρει από εδώ και στο εξής τη Σειρά 3 με τρία νέα εξοπλιστικά πακέτα. Δύο για τις απλές εκδόσεις και ένα που θα αφορά μόνο της έκδοση M. Δείτε τώρα όλες τις νέες επιλογές.

 
Παράλληλα με την παρουσίαση των ανανεωμένων Σειρά 1 και 2, η BMW παρουσίασε επίσης τρεις νέες εκδόσεις της Σειράς 3 που θα κυκλοφορήσουν από τον Ιούλιο του 2017.
 
Οι νέες εκδόσεις θα ονομάζονται Edition Sport Line Shadow, Edition Luxury Line Purity και Edition M Sport Shadow και θα είναι διαθέσιμες τόσο στις σεντάν όσο και στις touring εκδοχές αμαξώματος και προσθέτουν μια σειρά από ιδιαίτερες πινελιές στο δημοφιλές μοντέλο της BMW.
 
Ξεκινώντας με την Edition Sport Line Shadow αυτή ενσωματώνει μαύρο φόντο τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα κάτι που προσφέρει στο αυτοκίνητο μια πολύ ξεχωριστή εξωτερική εμφάνιση. Επιπλέον, η BMW έχει βάψει με μαύρο χρώμα τους αεραγωγούς που θυμίζουν νεφρά στη μάσκα και έχει τοποθετήσει λεπτομέρειες χρωμίου γύρω από τις μαύρες απολήξεις της εξάτμισης ενώ το «μαύρισμα» συνεχίζεται και στις ζάντες αλουμινίου 18 ιντσών Jet Black.
 
Στο εσωτερικό, οι αγοραστές της Edition Sport Line Shadow θα συναντήσουν έχουν ιδιαίτερη ραφή, σπορ τιμόνι, σκούρες ενθέσεις αλουμινίου, ανθρακονήματος και χρωμίου.
Σε ό, τι αφορά την Edition Luxury Line Purity, συνοδεύεται από αλουμινένιο φινίρισμα στα παράθυρα, στους αεραγωγούς, στο περίγραμμα των «νεφρών», στις οπές εξαγωγής και στον πίσω προφυλακτήρα. Περιλαμβάνει επίσης αλουμινένιους τροχούς 17 ιντσών ως στάνταρ, αλλά υπάρχει και η προαιρετική επιλογή για ζάντες 19 ιντσών. Στην καμπίνα, αυτή η έκδοση περιλαμβάνει αθλητικό τιμόνι και ραφές που δημιουργούν χρωματικές αντιθέσεις σε σχέση με την ταπετσαρία.
 
Τελευταία αλλά εξίσου σημαντική είναι η Edition M Sport Shadow που θα γίνει διαθέσιμη το 2018 τόσο στο σεντάν αμάξωμα όσο και στο touring. Περιλαμβάνει μαύρο φόντο τόσο στα εμπρός όσο και στα πίσω φωτιστικά σώματα καθώς και στους προβολείς ομίχλης και μαύρο χρώμα στα «νεφρά», όπως ακριβώς και στην Edition Sport Line Shadow. Οι διαφορές περιλαμβάνουν ζάντες αλουμινίου 19 ιντσών M σε Orbit Grey χρώμα, σπορ ανάρτηση M και ένα αεροδυναμικό πακέτο M. Η καμπίνα χαρακτηρίζεται από σκούρες ενθέσεις αλουμινίου και ανθρακονήματος, τιμόνι M καλυμμένο με δέρμα, επένδυση οροφής Anthracite και ένα νέο οδηγικό προφίλ, το Sport +.
 
Πέραν αυτών των τριών νέων εκδόσεων, η διευρυμένη γκάμα της Σειράς 3 που θα είναι διαθέσιμη πλήρως από το 2018 θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στον υποψήφιο αγοραστή όπως το νέο χρώμα Sunset Orange, επανασχεδιασμένους τροχούς και αναβαθμισμένο σύστημα iDrive.