• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές

Τα τρία μοντέλα.

Όταν η Porsche παρουσίασε την 911 Turbo S Exclusive Series νωρίτερα αυτό το μήνα, παρουσίασε μόνο την έκδοση του Golden Yellow Metallic.

Εικόνα από το εσωτερικό.

Νέες εκδόσεις της 911 Turbo S Exclusive Series

Διαβάστηκε από 1744 αναγνώστες - Ημερομηνία δημοσίευσης: 19/6/2017

Όταν η Porsche παρουσίασε την 911 Turbo S Exclusive Series νωρίτερα αυτό το μήνα, παρουσίασε μόνο την έκδοση του Golden Yellow Metallic και είπε ότι η ειδική έκδοση θα προσφερθεί επίσης σε μια σειρά από άλλα επιλεγμένα χρώματα.

 
Η εταιρεία κράτησε την υπόσχεσή της και παρουσίασε δύο νέες εκδόσεις. Η μία χρώματος γκρι και η άλλη λευκού χρώματος, με τα τρία μοντέλα να κοσμούνται με δυο φαρδιές ρίγες που ξεκινούν από το καπό και καταλήγουν στο πίσω μέρος της οροφής. Τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα ξεχωρίζουν από το μοντέλο παραγωγής Turbo S, έχοντας περισσότερες λεπτομέρειες ανθρακονημάτων, ενώ μόνο 500 μονάδες θα βγουν στην παραγωγή.

Στο εσωτερικό υπάρχουν ρυθμιζόμενα καθίσματα με τις ραφές να συνδυάζονται με το χρώμα του αμαξώματος, ενώ στο μέσω του καθίσματος υπάρχουν ρίγες, με ίνες από άνθρακα.
Στα μηχανικά σύνολα η ειδική αυτή έκδοση φέρει ένα κινητήρα biturbo των 3.8 λίτρων, ο οποίος προφέρει 615 άλογα, ενώ η ροπή μετράται στα 750 Nm, κάτι που επιτρέπει στο αυτοκίνητο να αγγίζει να 100 χλμ./ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα, ενώ σε 9,6 δευτερόλεπτα φτάνει τα 200 χλμ./ώρα.

Το νέο αυτό μοντέλο της σειράς 911 που κοστίζει 259.992 ευρώ, είναι κατά 54.000 ευρώ ακριβότερο, από το Turbo S, ενώ υπάρχουν και άλλα προαιρετικά πρόσθετα, που μπορούν να ανεβάσουν ακόμα περισσότερο το λογαριασμό.