Το φινίρισμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια της καμπίνα συνάδουν απόλυτα με τον premium χαρακτήρα του νέου A3 Cabriolet.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το φινίρισμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια της καμπίνα συνάδουν απόλυτα με τον premium χαρακτήρα του νέου A3 Cabriolet.

Εσωτερικό: Ποιότητα ΑΑΑ

32.357 Επισκέψεις στο άρθρο (9/6/2014)

Το εσωτερικό του A3 Cabriolet δε διαφέρει αισθητικά από τις κλειστές εκδόσεις του, παραμένοντας άριστο ποιοτικά και καλαίσθητο. Το φινίρισμα και η προσοχή στην λεπτομέρεια συνάδουν απόλυτα με τον premium χαρακτήρα του μοντέλου. Η αίσθηση του ανοιχτού αυτοκινήτου είναι έκδηλη σε μεγάλο βαθμό χάρη στην υφασμάτινη οροφή, που δεν αναγκάζει το παρμπρίζ να βρίσκεται σε ευθεία θέση πάνω από τα κεφάλια των εμπρός επιβατών.  Για την προστασία των επιβατών σε περίπτωση ανατροπής υπάρχουν αυτόματα εκτινασόμενες μπάρες στο χώρο μεταξύ επιβατών και πορτ μπαγκάζ. Ο οδηγός κάθεται άνετα και νιώθει «ένα» με το αυτοκίνητο. 
Τριγμοί δεν παρουσιάζονται σε κανένα σημείο επαφής τόσο της οροφής, όσο και του ταμπλό, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά την προσοχή στην κατασκευή. H αναδυόμενη έγχρωμη οθόνη του συστήματος infotainment χαρίζει μια ιδιαίτερη hi-tech εικόνα, στην κατά τα άλλα αφοπλιστικά λιτή και εργονομική εικόνα της καμπίνας.

Πλήρης και ευανάγνωστος 
πίνακας οργάνων με ψηφιακή 
οθόνη πληροφοριών.

Πλήρης και ευανάγνωστος πίνακας οργάνων με ψηφιακή οθόνη πληροφοριών.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

Toyota
test center