Tο Cabriolet πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο της Audi  έρχεται με περισσότερο δυναμισμό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Tο Cabriolet πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο της Audi έρχεται με περισσότερο δυναμισμό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του.

Νέο Audi A3 Cabriolet

8.228 Επισκέψεις στο άρθρο (8/9/2013)

Η Audi έδωσε στη δημοσιότητα τις φωτογραφίες και τα στοιχεία της ανοιχτής έκδοσης του A3, το οποίο θα κάνει την πρώτη του επίσημη εμφάνιση σε ελάχιστες ώρες στην Έκθεση της Φρανκφούρτης.

Διατηρώντας τη σχεδιαστική φιλοσοφία της νέας γενιάς του A3, το Cabriolet πολυτελές μικρομεσαίο μοντέλο της Audi έρχεται με περισσότερο δυναμισμό σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά του. Πιο αναλυτικά το νέο A3 cabriolet είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (μήκος 4,42 μ., πλάτος 1,79 μ.), ενώ παράλληλα το ύψος του έχει μικρύνει κατά 15 χιλιοστά. 
Όπως αναφέρει η εταιρεία, το αυξημένο μεταξόνιο του αυτοκινήτου αλλά και οι αλλαγές στις διαστάσεις έχουν σαν αποτέλεσμα το 4θέσιο κάμπριο μοντέλο να διαθέτει μεγαλύτερους χώρους, κάτι που ισχύει και για το πόρτ μπαγκάζ το οποίο έχει «μεγαλώσει» κατά 60 λίτρα.Όπως και η προηγούμενη γενιά, φέρει μαλακή οροφή, την οποία χειρίζεται ο οδηγός μέσω ενός ηλεκτρουδραυλικού μηχανισμού και μπορεί να την ανοίγει σε λιγότερο από 18 δευτερόλεπτα (ακόμη και όταν το αυτοκίνητο κινείται με ταχύτητα έως 50 χλμ./ώρα). Επίσης να τονίσουμε ότι με ανοιχτή την οροφή, η χωρητικότητα του πορτ μπαγκάζ ανέρχεται στα 287 λίτρα. 
Με πέντε μηχανικά σύνολαΣτη γκάμα κινητήρων του μοντέλου βρίσκουμε πέντε μηχανικά σύνολα. Τρία μοτέρ βενζίνης τούρμπο 1,4, 1,8 και 2,0 λίτρων με αποδόσεις από 140 έως 300 ίππους, όπως επίσης και δύο κινητήρες πετρελαιου 1,6 και 2,0 λίτρων. Εδώ να σημειώσουμε ότι στην κορυφαία έκδοση S3 Cabriolet, ο 2λιτρος TFSI αποδίδει 300 ίππους. 

Tο νέο A3 cabriolet είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (μήκος 4,42 μ., πλάτος 1,79 μ.), ενώ παράλληλα το ύψος του έχει μικρύνει κατά 15 χιλιοστά.

Tο νέο A3 cabriolet είναι μεγαλύτερο σε διαστάσεις (μήκος 4,42 μ., πλάτος 1,79 μ.), ενώ παράλληλα το ύψος του έχει μικρύνει κατά 15 χιλιοστά.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto