Λίγες οι διαφορές με την κλειστή έκδοση.

Μας θυμίζει πολύ την κλειστή έκδοση.

Νέο Audi Q2 Cabrio

10.737 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 28/4/2016

Φήμες θέλουν την Audi να κατασκευάζει ένα νέο μοντέλο crossover Convertible, το Q2

 
Ποια είναι η άποψη σας αν σας έλεγαν ότι ένα νέο Audi Q2 Convertible θα έβγαινε στην παραγωγή; Μετά την παρουσίαση της κλειστής έκδοσης του Q2 μια φήμη έχει δει το φως της δημοσιότητας για την ανοιχτή έκδοση του Audi Q2.

Αν λάβουμε υπόψη μας τα βήματα της Land Rover με το Evoque που πρώτα εμφανίστηκε η κλειστή έκδοση και στην συνέχεια η ανοιχτή, πολύ πιθανόν να δούμε και την γερμανική μάρκα να κάνει το ίδιο. Πιθανόν να δούμε και άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες να ακολουθούν αυτή την οδό, δηλαδή προς μια κατηγορία η οποία θα μπορούσε να χαρακτηρισθεί crossover διασκέδασης μιας και θα είναι ανοικτές οι εκδόσεις.


Αυτή μάλιστα η κίνηση φαίνεται να βολεύει τις αυτοκινητοβιομηχανίες, ώστε να στραφούν προς αυτή την νέα κατηγορία. Διότι στην ουσία δεν αλλάζουν πολλά στην γραμμή παραγωγής από την ήδη υπάρχουσα coupe κλειστή έκδοση για να την μετατρέψουν σε cabrio, ανοιχτή.

Οι επιλογές κινητήρων του Audi Q2, της κλειστής έκδοσης περιλαμβάνουν έναν κινητήρα τριών κυλίνδρων 1.0 λίτρων που αποδίδει 114 ίππους και συνδυάζεται με ένα 6 τάχυτο μηχανικό κιβώτιο με κίνηση στους εμπρός τροχούς .

Σε μοντέλα με παραπάνω μηχανικές ιδιότητες, είναι εφοδιασμένα με το σύστημα τετρακίνησης Quattro και 7 τάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη. Το μεγαλύτερο μηχανικό σύνολο πιθανόν θα είναι με έναν υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα βενζίνης 2.0 λίτρων που αποδίδει 190 ίππους. Τους ίδιους κινητήρες θα μπορούσε να χρησιμοποιήσει και για την νέα ανοιχτή έκδοση του Audi Q2.