8 φωτογραφίες »

Nέο Αudi RS6 Avant Johann Abt Signature Edition

7.404 Επισκέψεις στο άρθρο (11/6/2021)

Το Αudi RS6 Avant Johann Abt Signature Edition έφτασε τα 800 άλογα, κάνει το 0-100χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα και μαγνητίζει τα βλέμματα με την σχεδίασή του.

Το Αudi RS6 Avant είναι ήδη ένα από τα πιο δυνατά station-wagon στον κόσμο και ο πόθος πολλών φίλων της αυτοκίνησης αλλά η ABT αποφάσισε να προσφέρει στο μοντέλο μια ακόμη ειδική έκδοση « Johann Abt Signature Edition» για να τιμήσει τον Johann Abt, γνωστό οδηγό αγώνων και υπεύθυνο για την καθιέρωση του βελτιωτικού οίκου στην αγορά.


Νέο είναι το σύστημα εξάτμισης.

Νέο είναι το σύστημα εξάτμισης.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Ακολούθησε μας στο Facebook >>


Ο V8 twin-turbo κινητήρας των 4,0 λίτρων του RS6 Avant Johann Abt Signature Edition αποδίδει πλέον 800 άλογα και 980 Nm ροπής, δηλαδή 200 ίππους και 180 Nm ροπής περισσότερα από το εργοστασιακό, χάρη σε νέα turbo της ABT, μεγαλύτερα intercooler, πρόγραμμα, νέο σύστημα εξάτμισης με απολήξεις από ανοξείδωτο ατσάλι και καλύτερο σύστημα ψύξης λαδιού. Το αυτοκίνητο εξοπλίζεται επίσης με νέα προσαρμοζόμενη ανάρτηση και αντιστρεπτικές μπάρες.

Οι ζάντες ζυγίζουν 3,5 κιλά η μία και είναι μεγέθους 22 ιντσών.

Οι ζάντες ζυγίζουν 3,5 κιλά η μία και είναι μεγέθους 22 ιντσών.


Η αύξηση στην ισχύ είναι τόσο μεγάλη που το station-wagon μπορεί τώρα να κάνει το 0-100χλμ./ώρα σε μόλις 2,91 δευτερόλεπτα αντί 3,6 δευτερολέπτων που χρειάζεται το εργοστασιακό μοντέλο. Επίσης μπορεί να φτάσει τα 200χλμ./ώρα από στάση σε 9,79 δευτερόλεπτα και τα 300χλμ./ώρα σε 28,35 δλ.

Η ABT ασχολήθηκε φυσικά και με την εξωτερική εμφάνιση του αυτοκινήτου δίνοντάς του νέα αεροδυναμικά βοηθήματα από ανθρακόνημα μπροστά και πίσω, 22άρες ζάντες με βάρος μόλις 3,5 κιλά η καθεμιά, νέο φινίρισμα από κόκκινο ανθρακόνημα στο εσωτερικό, γράμματα «Since 1896» (έτος που ιδρύθηκε η ABT) κ.α.

Η παραγωγή της έκδοσης θα περιοριστεί στα 64 αυτοκίνητα.

Αν σου άρεσε: Kοινοποίησε το >>
Ακολούθησε μας στο Facebook >>

SPRING SEAT
NISSAN