Νέα έκδοση περιορισμένης παραγωγής εν ονόματι RS6 Avant Performane Nogaro λανσάρει η Audi.

Η έκδοση περιορισμένης παραγωγής θα διατεθεί σε μόνο 150 μονάδες με τις τιμές να ξεκινούν από 124.200 ευρώ.

Ανθρακονήματα και δέρμα alcantara κυριαρχούν στην καμπίνα, συνθέτοντας έναν έντονο σπορ χαρακτήρα.

Τα μπάκετ καθίσματα διακοσμούνται με μπλε χρώματος alcantara έχοντας το λογότυπο RS στην πλάτη.

Οι ζάντες 21 ιντσών και οι στιλπνές μαύρες λεπτομέρειες περιλαμβάνονται στο πακέτο της Nogaro Edition.

Δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης εδράζουν κάτω από τον επιβλητικό στο πίσω μέρος αεροδυναμικό διαχύτη.

Νέα έκδοση για το Audi RS6 Avant

16.885 Επισκέψεις στο άρθρο (1/2/2018)

Η Audi παρουσιάζει μια νέα «καυτή» έκδοση περιορισμένης παραγωγής του RS6 Avant, η οποία έρχεται να τιμήσει το εμβληματικό RS2, έχοντας στο «οπλοστάσιο» της αυξημένη ιπποδύναμη και καταιγιστικές επιδόσεις.

Η αρχή έγινε τον Οκτώβρη του 2015 με το λανσάρισμα της κορυφαίας έκδοσης Performance του RS6 Avant και τον V8 bitirbo κινητήρα ισχύος 597 ίππων. Σήμερα, λοιπόν, η γερμανική premium φίρμα προχωρά ένα βήμα παραπέρα με την παρουσίαση της έκδοσης Nogaro η οποία έχει βελτιώσεις σε εξωτερικό και εσωτερικό, όπως επίσης και στον κινητήρα.

Το νέο Audi RS6 Avant Performance Nogaro αποτίει φόρο τιμής στο RS2 το οποίο παρουσιάστηκε το 1994 ως το πρώτο RS μοντέλο της φίρμας. Σημειώνουμε πως η νέα, περιορισμένης παραγωγής, έκδοση θα διατεθεί σε μόλις 150 μονάδες και αντλεί την ονομασία της από το μπλε χρώμα Nogaro που κοσμεί το αμάξωμα του μοντέλου, Επιπλέον, το στιλιστικό σύνολο συμπληρώνεται με στιλπνές μαύρες λεπτομέρειες ενώ εντύπωση προκαλούν οι τροχοί 21 ιντσών και οι δύο διπλές απολήξεις της εξάτμισης που εδράζουν κάτω από τον επιβλητικό στο πίσω μέρος αεροδυναμικό διαχύτη.
 

Περνώντας στην καμπίνα, ο διάκοσμος είναι έκδηλα σπορ με προεξάρχοντα στοιχεία την επενδεδυμένη με δέρμα alcantara οροφή, τα μπάκετ δίχρωμα δερμάτινα καθίσματα και τις ανθρακονημάτινες ενθέσεις σε πολλά σημεία του ταμπλό. Το αισθητικό παζλ του εσωτερικού ολοκληρώνεται με το σπορ τριάκτινο flat bottomed τιμόνι που φιλοξενεί το λογότυπο RS στο κάτω μέρος και τα πεντάλ αλουμινίου.

Στον τομέα της ισχύος, της έκδοσης Nogaro έχει επιμεληθεί η ABT δίνοντας στον 4λιτρο TFSI V8 biturbo κινητήρα αύξηση της τάξεως των 100 ίππων με την ιπποδύναμη του μοντέλου να αγγίζει τα 700 άλογα με 880 Nm ροπής. Λόγω της συγκεκριμένης βελτίωσης το κορυφαίο station wagon της Audi βλέπει τα πρώτα 100 χλμ./ώρα από στάση σε μόλις 3,7 δλ. με τη βελόνα του ταχύμετρου να χτυπάει κόκκινο στα 320 χλμ./ώρα.

Κλείνοντας, η Audi δέχετει ήδη παραγγελίες στη Γερμανία γι` αυτή την ειδική έκδοση με τις τιμές να ξεκινούν από τις 124.200 ευρώ (130.000 ευρώ για το μπλε-μαύρο σαλόνι), ενώ αξίζει να αναφερθεί πως μιας και μιλάμε για μοντέλο περιορισμένης παραγωγής θα κοσμείται με πλακέτα στην οποία θα αναγράφεται το λογότυπο Nogaro Edition συνοδευόμενο από τον αύξοντα αριθμό του μοντέλου.
 
 

ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
vw