Το μικρό premium μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν δυνατό 2λιτρο TFSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 230 ίππους / 370 Nm ροπής.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Το μικρό premium μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν δυνατό 2λιτρο TFSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 230 ίππους / 370 Nm ροπής.

Νέο Audi S1 Quattro με 231 ίππους

12.869 Επισκέψεις στο άρθρο (12/2/2014)

H Audi παρουσίασε τη νέα ισχυρή έκδοση του A1, το οποίο θα εφοδιάζεται με 2λιτρο κινητήρα 231 ίππων και θα ντεμπουτάρει επίσημα στην Έκθεση Αυτοκινήτου της Γενεύης.

Το νέο Audi S1 Quattro βασίστηκε πάνω στην ανανεωμένη έκδοση του Α1 με τη βασικότερη διαφορά να επικεντρώνεται κυρίως κάτω από το καπό και στην προσθήκη του συστήματος τετρακίνησης Quattro. Το μικρό premium μοντέλο θα εφοδιάζεται με έναν δυνατό 2λιτρο TFSI κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 231 ίππους / 370 Nm ροπής και σε συνδυασμό με το χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων θα ολοκληρώνει τα 0-100 χλμ./ώρα σε 5,8 δλ. Η τελική ταχύτητα της μικρής «βολίδας» θα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα, ενώ η κατανάλωσή του περιορίζεται στα 7 λτ./100 χλμ.
Εξωτερικά, το νέο Audi S1 Quattro φαίνεται αρκετά επιθετικό και αυτό οφείλεται στα αεροδυναμικά βοηθήματα. Πιο συγκεκριμένα, διακρίνεται για τον σπορτίφ προφυλακτήρα, την εμπρός γρίλια και τα κομψά εμπρός φωτιστικά, τα οποία φιλοξενούν τα φώτα ημέρας τύπου LED και κόκκινες λεπτομέρειες. Επίσης, στις πίσω πόρτες «σφραγίζεται» η… έκδοσή του μιας και γράφει Quattro, ενώ η 5η πόρτα ξεχωρίζει από τη διχρωμία της.
Αν περάσουμε στην καμπίνα του μικρού ισχυρού μοντέλου, συναντάμε μία «σκοτεινή» ατμόσφαιρα μιας και ξεχωρίζει το piano black χρώμα, ενώ ο υποψήφιος αγοραστής θα μπορεί να διαλέξει χρώμα λεπτομερειών το κίτρινο ή το μπλε. Επίσης, τα σπορ δερμάτινα καθίσματα και το τιμόνι με το επίπεδο κάτω μέρος «επιβεβαιώνουν» τη δυνατή του έκδοση. 

Η τελική ταχύτητα της μικρής «βολίδας» θα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Η τελική ταχύτητα της μικρής «βολίδας» θα φτάνει τα 250 χλμ./ώρα.

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

home pro
moto