Nέο Chrysler Airflow Concept: To μέλλον της Chrysler
5 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Nέο Chrysler Airflow Concept: To μέλλον της Chrysler

1.992 Επισκέψεις στο άρθρο (5/1/2022)

H Chrysler παρουσίασε ένα νέο πρωτότυπο με όνομα Airflow Concept για να δείξει στο κοινό πως θα μοιάζει το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο που θα βάλει σε παραγωγή το 2025.

Το Airflow Concept μας δείχνει το μέλλον της Chrysler

Το νέο της πρωτότυπο με όνομα Airflow Concept παρουσίασε την έκθεση CES η Chrysler, θέλοντας να δώσει στο κοινό μια καλή ιδέα για το πώς μοιάζει το ηλεκτρικό μέλλον της εταιρείας. Το αυτοκίνητο είναι ουσιαστικά μια εξελιγμένη μορφή του FCA Airflow Concept που παρουσιάστηκε πριν από δύο χρόνια. Στο περιθώριο της παρουσίασης, η Chrysler ανακοίνωσε πως θα λανσάρει το πρώτο της ηλεκτρικό με μπαταρία το 2025 και ότι η φίρμα θα παράγει μόνο αμιγώς ηλεκτρικά από το 2028. 

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »
Σχολίασέ το, στη σελίδα μας στο Facebook »

Με δύο ηλεκτρικά μοτέρ και αυτονομία έως 644 χιλιομέτρων

Το πρωτότυπο βασίζεται πάνω σε μία νέα πλατφόρμα της Stellantis που αναπτύχθηκε αποκλειστικά για ηλεκτρικά αυτοκίνητα. Το κινητήριο σύνολο του αυτοκινήτου αποτελείται από δύο ηλεκτρικά μοτέρ (ένα σε κάθε άξονα) που το καθένα αποδίδει 204 PS σε συνεργασία με σύστημα τετρακίνησης. Η μάρκα ανακοίνωσε πως η πλατφόρμα μπορεί να υποστηρίζει ακόμη και ισχυρότερα ηλεκτρικά μοτέρ αλλά, από την άλλη πλευρά, δεν έδωσε λεπτομέρειες ούτε για την χωρητικότητα της μπαταρίας, για την οποία ωστόσο αποκάλυψε πως προσφέρει αυτονομία έως 644 χιλιομέτρων.

Με ευρύχωρη καμπίνα, αυτόνομο και με 5 ψηφιακές οθόνες

H καμπίνα είναι άνετη με την πανοραμική οροφή να προσφέρει μια ακόμη μεγαλύτερη αίσθηση ευρυχωρίας. Τα καθίσματα είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμα υλικά. Το highlight ωστόσο της καμπίνας είναι οι τρεις οθόνες που βρίσκονται πάνω στο ταμπλό και οι άλλες δύο που βρίσκονται πίσω από τα μπροστινά καθίσματα. Η κάθε οθόνη μπορεί να εξατομικευτεί ανάλογα τα θέλω του επιβάτη και διαθέτει μάλιστα ακόμη και ατομική κάμερα. Τέλος, αξίζει να σημειώσουμε πως το μοντέλο εξοπλίζεται με αυτόνομα συστήματα οδήγησης Επιπέδου 3, τα οποία μάλιστα θα μπορούν να αναβαθμιστούν στο μέλλον. Συνέχεια του άρθρου >>>
ALL SEASON FALKEN VS GOODYEAR
skoda