Νέο Citroen C4 με κάτω από 30 ευρώ

7.830 Επισκέψεις στο άρθρο (8/7/2020)

Το νέο Citroen C4 ξεκινά την καριέρα του λίγες μέρες μετά την επίσημη παρουσίαση με τις τιμές να ξεκινούν από... 29,6 ευρώ. Ναι καλά διαβάσατε!


Όπως καλά καταλάβατε, μιλάμε για μοντέλο μινιατούρα και όχι για κανονικού μεγέθους Citroen C4. Η γαλλική φίρμα προσφέρει για τους λάτρεις του μοντελισμού τη νέα γενιά του μικρομεσαίου χάτσαμπακ σε δύο μεγέθη, κλίμακας 1/64 και 1/43

Με μια πρώτη ματιά, οι μικρογραφίες της C4 είναι πιστά αντίγραφα του αυτοκινήτου ακόμα και στις λεπτομέρειες, όπως τα Airbumps, τα φωτιστικά σώματα και τα υπόλοιπα στοιχεία που απαρτίζουν τη σιλουέτα του γαλλικού μικρομεσαίου. Σημειώστε ότι τα μίνι C4 προσφέρονται σε τέσσερις χρωματισμούς: μπλε (Bleu Iceland), κόκκινο (Rouge Elixir), λευκό (Blanc Banquise) και καφέ (Brun Caramel). 

Τέλος η τιμή του C4 σε κλίμακα 1/64 ορίζεται στα 4 ευρώ ενώ το μεγαλύτερο 1/43 κοστίζει 29,6 ευρώ, μετά την έκπτωση, αφού κανονικά τιμάται στα 37 ευρώ. Αυτές οι τιμές ισχύουν στο ηλεκτρονικό κατάστημα Citroen Lifestyle μέχρι τις 14 Ιουλίου, ενώ αξίζει να αναφερθεί ότι το εμπορικό λανσάρισμα του πραγματικού μοντέλου στη χώρα μας αναμένεται στα τέλη του 2020 ή τις αρχές του 2021, όπως είχε δηλώσει σε συνέντευξη του στο autotriti.gr, ο Υπεύθυνος Δημοσίων Σχέσεων της Citroen στη χώρα μας, κ. Ιωάννης Καραβάς.

Πατήστε πάνω στην εικόνα και δείτε την επίσημη παρουσίαση του νέου Citroen C4 και τη live επικοινωνία με τον κ. Καραβά.

LEASING APRILIOS
skoda