Εμφανισιακά, η boxy σχεδιαστική του γλώσσα είναι πια παρελθόν.

Εμφανισιακά, η boxy σχεδιαστική του γλώσσα είναι πια παρελθόν.

H κίνηση θα δίνεται στους πίσω τροχούς.

Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι αρκετά λιτός.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση θα δίνεται στους πίσω τροχούς.

Nέο Daihatsu Terios

34.542 Επισκέψεις στο άρθρο (23/11/2017)

Η Daihatsu παρουσίασε σήμερα το τρίτης γενιάς Τerios, δίνοντας του νέα εμφάνιση αλλά και καινούριο μοτέρ. Δείτε το αναλυτικά.

Μπορεί να έχουν περάσει παραπάνω από 10 χρόνια από τότε που λανσαρίστηκε το δεύτερης γενιάς Τerios από την Daihatsu, ωστόσο σήμερα η μάρκα παρουσίασε το νέο μοντέλο στην Ινδονησία λίγο μόνο καιρό μετά την αποκάλυψη του Τοyota Rush από το οποίο και παίρνει δάνειο πολλά στοιχεία.

Το τρίτης γενιάς Τerios βασίζεται σε μια ολοκαίνουρια πλατφόρμα με την ισχύ του να πηγάζει από ένα 1.500άρι VVT-i μοτέρ  που εξοπλίζει και τα Τοyota Avanza/ Hyundai Xenia απόδοσης 105 ίππων και 136 Nm ροπής σε συνεργασία με χειροκίνητο κιβώτιο πέντε σχέσεων ή με αυτόματο τεσσάρων σχέσεων. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η κίνηση θα δίνεται στους πίσω τροχούς ενώ η μάρκα υπόσχεται ότι το νέο κινητήριο σύνολο είναι 25% πιο αποδοτικό σε σχέση με το προηγούμενο.
Εμφανισιακά, η boxy σχεδιαστική του γλώσσα είναι πια παρελθόν, με την Daihatsu να υιοθετεί πιο μοντέρνα σχεδίαση στα πρότυπα πολλών «ευρωπαϊκών» SUV. O πρόβολος ξεχωρίζει με τα μεγάλους μεγέθους και επιθετικά φωτιστικά σώματα πορείας αλλά και για την γρίλια που φέρνει πάνω της το έμβλημα της μάρκας. Από την άλλη πλευρά, στο πίσω μέρος παρατηρούμε την έντονη παρουσία  του μαύρου χρώματος στον πίσω διαχύτη και γύρω από τα επιβλητικά πίσω φώτα. Ο εσωτερικός του διάκοσμος είναι αρκετά λιτός και περιλαμβάνει τριάκτινο τιμόνι, μοντέρνο επιλογέα ταχυτήτων αλλά και μια μικρή οθόνη αφής για το σύστημα infotainment.

Όσον αφορά τις διαστάσεις, έχει μήκος 4.435 χλστ., 1.695 χλστ. πλάτος, το μεταξόνιό του φτάνει στα 2.685 χλστ και με την απόσταση από το έδαφος να υπολογίζεται στα 220 χλστ.

Θα το δούμε άραγε στη χώρα μας;

BRIDGESTONE TURANZA 6
moto