Γεροδεμένο και καλοφινιρισμένο το νέο ταμπλό του Fiat Doblo.
4 ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ »

Γεροδεμένο και καλοφινιρισμένο το νέο ταμπλό του Fiat Doblo.

Eσωτερικό-Χώροι: Φρεσκαρισμένο και super πρακτικό

30.129 Επισκέψεις στο άρθρο (2/4/2015)

Ριζική είναι η επανασχεδίαση της καμπίνας του Doblo με νέο ταμπλό, νέο πίνακα οργάνων και νέο τιμόνι. Στο κέντρο του ταμπλό ξεχωρίζει το (έξτρα) σύστημα πολυμέσων Uconnect, με την έγχρωμη οθόνη αφής των 5 ιντσών. Τα πλαστικά είναι σκληρά στην αφή μεν, αλλά έδειξαν γεροδεμένα και καλοφινιρισμένα. 


Η αποθέωση της ευρυχωρίας
Η καμπίνα του νέου
Doblo προσφέρει τη μέγιστη δυνατή πρακτικότητα στις καθημερινές μετακινήσεις. Η διάταξη των καθισμάτων μπορεί να γίνει με 30 διαφορετικούς τρόπους (προαιρετικά το κάθισμα του συνοδηγού διπλώνει και μπορεί να γίνει τραπεζάκι), ενώ οι θήκες για μικροαντικείμενα βρίσκονται σε αφθονία. 

Όπως και η προηγούμενη γενιά του μοντέλου, το νέο Doblo διαθέτει προαιρετικά και 7θέσια έκδοση, με τον χώρο αποσκευών να ανέρχεται στα 790 λτ. (με αναδίπλωση των πίσω καθισμάτων η χωρητικότητα εκτοξεύεται στα 3.200 λτ.). Οι δύο πίσω συρόμενες πόρτες κάνουν τη διαφορά στον τομέα της άνεσης. Σε επίπεδο παρεχόμενων χώρων, οι επιβάτες των εμπρός και των πίσω καθισμάτων δε θα συναντήσουν απολύτως κανένα πρόβλημα, ανεξαρτήτως ύψους. 

Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, όχι όμως ιδιαίτερα «γρήγορη».

Έγχρωμη οθόνη αφής 5 ιντσών, όχι όμως ιδιαίτερα «γρήγορη».

Αν σου άρεσε: Κοινοποίησέ το »

NEO TRAFIC
moto