• Τιμές - Εξοπλισμός - Τεχνικά - Test - Συγκριτικά Εγγυήσεις - Χρηματοδοτικά - Προσφορές
3 φωτογραφίες »

Η ισχύς θα πηγάζει είτε από ένα 1.400άρι μοτέρ είτε από έναν πιο ισχυρό κινητήρα 1.300 κ.εκ..

Νέο Fiat Strada

3.830 Επισκέψεις στο άρθρο - Ημερομηνία δημοσίευσης: 8/4/2020

Iδού το νέας γενιάς Strada, το pick-up της Fiat που σημειώνει εδώ και χρόνια πολύ θετική πορεία στην αγορά της Λατινικής Αμερικής.


To νέο Strada pick-up στην πέμπτη του γενιά αποκάλυψε η Fiat, λίγους μήνες πριν γίνει το εμπορικό του λανσάρισμα στην Βραζιλία κάποια στιγμή μέσα στο δεύτερο μισό του 2020.

Το Strada θα τοποθετηθεί κάτω από το μεγαλύτερο Toro που προσφέρεται και αυτό στην Λατινική Αμερική, υιοθετώντας μάλιστα αρκετά στοιχεία που αναβαθμίζουν την εξωτερική εμφάνιση της νέας γενιάς. Το Strada εξοπλίζεται τώρα με μεγαλύτερη γρίλια πάνω στην οποία ενσωματώνονται τα γράμματα «FIAT», νέο προφυλακτήρα, καινούρια LED φώτα και αρκετά πλαστικά προστατευτικά σε όλο το αμάξωμα.

Το μήκος του νέου Strada είναι 4.480 χλστ. με μήκος χώρου φόρτωσης 1.173 χλστ., το πλάτος του είναι 1.059 χλστ., ενώ το ωφέλιμο φορτίο ανακοινώνεται στα 650 κιλά.

Η ισχύς θα πηγάζει είτε από ένα 1.400άρι μοτέρ απόδοσης 88 ίππων και 123 Νm ροπής είτε από έναν πιο ισχυρό κινητήρα 1.300 κ.εκ. απόδοσης 110 ίππων και 139 Νm ροπής σε συνδυασμό αποκλειστικά με το 5άρι μηχανικό κιβώτιο της φίρμας.

Κατά το λανσάρισμά του θα προσφερθεί ως διπλοκάμπινο με 5 θέσεις για ενήλικες αλλά αργότερα θα κάνει ντεμπούτο και η έκδοση με τις δύο θύρες.
 

Tags: FIAT, STRADA, PICK-UP